Hem > V > Vem Är Charlis Och Dixies Kusin?

Vem är Charlis och Dixies kusin?

SysselsättningSångare, skådespelare, TV-producent
FöräldrarMarc D'Amelio Heidi D'Amelio
SläktingarCharli D'Amelio (syskon)
Utmärkelser
Forbes 30 Under 30 (2021)

Läs mer

Vad hände med Charli D Amelio för 7 år sedan?

Nu berättar Charli D'Amelio att hon lider av ätstörningar. ”Jag har varit rädd för att berätta”, skriver hon på Instagram stories. Charli D'Amelio, 16, har fler än 86 miljoner följare på den populära sociala medier-appen Tiktok och tjänar mångmiljonbelopp på sina dansvideor. Hur mycket pengar tjänar Charli D Amelio på TikTok? Charlie D'Amelio är den tiktokare som tjänar mest pengar. 2021 drog hon in 17,5 miljoner dollar, vilket motsvarar ungefär 170 miljoner kronor.

Vad hände mellan Charlie och Addison?

Tiktok-stjärnan Addison Rae gillade taskiga kommentarer som riktades mot Charli D'Amelio. Bland annat ska hon ha gillat kommentarer där någon skrivit att Charli D'Amelio ”inte var den finaste tjejen på Tiktok” och en annan där en person ifrågasatte varöfr Charli D'Amelio var verifierad på appen, men inte Addison Rae. Har Charli D Amelio kusiner? Hennes närmaste familj är hennes far som är politiker, Marc D'Amelio, hennes mor Heidi D'Amelio, och hennes syster Dixie D'Amelio. D'Amelio har sagt att hon lider av en ätstörning.

Folk frågar också vad heter addisons kusin?



Addison

Addison Rae oktober 2021.
FöddAddison Rae Easterling 6 oktober 2000 Lafayette, Louisiana, USA
Webbplats
Vem har mest följare på Tiktok 2021? 1:a plats – Charli D'amelio. Charli D'Amelio är en amerikansk influencer och dansare på sociala medier.

Hur mycket pengar får man för 1000 visningar på TikTok?

Flera Tiktok-kreatörer har berättat att de endast tjänar ett par öre för varje tusen visningar som deras videor får, och det är inte helt transparent hur Tiktok bestämmer utbetalningarna. Med detta i åtanke, hur mycket tjänar charli d amelio per månad? Charli D'Amelio: 48 000 dollar per post

Hon har i skrivande stund 51 miljoner följare. Uppskattningsvis tjänar hon upp till 48 000 dollar per inlägg, vilket får betraktas som en hyfsad timlön med tanke på att inläggen i snitt är kortare än en minut.

På motsvarande sätt, hur mycket får man för 1 miljon visningar på youtube?

Som ägare till en Youtube-kanal kan du tjäna mellan fem kronor och fyrtio kronor per 1000 visningar. Hur mycket du faktiskt får beror på ämnet för dina videos och den typ av interaktion du får från besökaren när det gäller annonserna.

By Chris Devone

Har Addison Rae någon sjukdom? :: Hur tjänat man pengar på TikTok?
Användbara länkar