Hem > H > Hur Verifierar Man Sig På Paypal?

Hur verifierar man sig på PayPal?

Öppna ett PayPal-konto

  1. registrera en e-postadress som även kommer att fungera som ditt "användar-ID"
  2. ange ett lösenord som vi kommer att använda för din inloggning (information om hur du väljer ett bra lösenord finns i "Skydda ditt konto" nedan), och.

Läs mer

Related

Hur mycket kostar det att betala med PayPal?

Det är gratis att använda PayPal för att betala ett köp, såvida det inte handlar om en valutaomräkning.

Dessutom, hur bekräftar jag mitt kort på paypal?

USA

  1. Öppna Google Pay-appen på din telefon .
  2. Tryck på kortknappen. högst upp.
  3. Tryck på Lägg till en betalningsmetod. Du måste kanske svepa hela vägen åt vänster för att se det här alternativet.
  4. Tryck på PayPal.
  5. Följ anvisningarna på skärmen för att länka ditt PayPal-konto.
Hur tar jag bort begränsningar på PayPal? Ta bort begränsningar

Det gör du genom att logga in på ditt konto och följa instruktionerna under meddelanden. Vi bekräftar din information och brukar ta bort begränsningen inom två arbetsdagar. Vi skickar dig ett e-postmeddelande om det uppstår förseningar eller frågetecken.

Hur lång tid tar det att föra över pengar från PayPal?

Påfyllning av ett PayPal-konto via Trustly sker oftast omedelbart. I sällsynta fall kan det ta upp till 2 bankdagar för pengarna att registreras på kontot. I en del fall tar betalningen längre tid på grund av helgdagar och högtider. Hur får man kontakt med PayPal? Du kan antingen gå till www.paypal.se och klicka på ”Kontakta oss” längst ner på sidan – eller så kan du skriva ett privat meddelande till oss här på Facebook, med en beskrivning av ditt problem/din fråga samt din e-postadress och ditt mobilnummer, så kontaktar kundtjänst dig.

Related

Hur länge kan man ha pengar på PayPal?

Du kan behålla pengarna på ditt konto så länge du vill. Det kostar dig ingenting att ha pengar på kontot, men du får ingen ränta eftersom det är förbjudet att betala ränta för elektroniska pengar.

Vad är PayPal Credit?

PayPal-kredit är utformad för att vara där när du behöver det mest. Om du är godkänd för din kredit kommer den automatiskt att tillämpas på ditt konto. Allt du behöver göra är att välja "PayPal" när du går igenom betalningsprocessen på en webbplats där PayPal accepteras. Kan inte lägga till betalkort PayPal? Detta kan vara orsaken. Normalt beror en misslyckad överföring så gott som alltid på felaktiga uppgifter. Du kan, som nämnt tidigare, endast ta ut pengar till ditt eget konto och då du lämnar dina uppgifter till PayPal är det viktigt att namnet på ditt konto överensstämmer med det som angivits för ditt bankkonto.

Finns det PayPal kort?

När du använder dina betalkort med PayPal fungerar de precis som när du betalar direkt med kort. Men du slipper skriva in dina uppgifter varje gång du handlar. Om du har bonus på ditt kort tjänar du förstås poäng som vanligt. Måste man registrera ett kort på PayPal? PayPal hanterar sedan snabbt och säkert debiteringen av kortet och erbjuder dessutom köparen ett köparskydd om varan inte levereras eller om det uppstår en tvist. Nu kan PayPal-användare ta del av detta skydd och använda PayPal utan att koppla sitt betal- eller kreditkort till tjänsten.

Hur mycket kostar det att betala med PayPal?

Vad kostar det att använda payPal? PayPal har ingen månadsavgift eller dylikt utan tar bara betalt när det sker en transaktion.

By Tillie

Similar articles

Hur ska jag verifiera min e postadress? :: Hur säkert är det att betala med PayPal?
Användbara länkar