Hem > H > Hur Länge Sparas Ett Sms Hos Operatören?

Hur länge sparas ett sms hos operatören?

Lagringstiden varierar beroende på vilken typ av uppgift det handlar om. Uppgifter som genereras eller behandlas vid telefonitjänst och meddelande-hantering (exempelvis sms, mms) via mobil nätanslutningspunkt ska lagras i sex månader. Lokaliseringsuppgifter ska lagras i två månader.

Läs mer

Related

Hur länge ska EPS torka?

Hur lång tid tar det för cementet att torka? Det vatten som används för cementhärdning är självavtorkande. Om golvytan inte behöver beträdas eller om golvytan måste läggas inom 3 dagar kan slipsatsen läggas omedelbart.

Kan man få ut sms konversation?

Tacksam för svar. Hej, tyvärr sparar inte operatörer sms. Det går att få ut listor på när och från vilket nummer sms-en kommer ifrån. Men tyvärr (så långt jag vet) går det inte för operatören att skriva ut dessa. Därefter, kan man föra över sms från iphone till dator? Ställa in iPhone för att ta emot SMS på datorn

  1. Gå till Inställningar > Meddelanden på iPhone.
  2. Tryck på SMS-koppling. Obs!
  3. Slå på datorn i listan över enheter.
  4. Om du inte använder tvåfaktorsautentisering visas en sexsiffrig aktiveringskod på datorn. Ange koden på iPhone och tryck sedan på Tillåt.

Man kan också fråga hur spara sms på sim kort?

Gå till inkorgen för sms och öppna ett meddelande. Välj Mer, Spara meddelande. Nu är meddelandet sparat på sim-kortet och följer med när du tar ur det och byter telefon. Följaktligen, hur tar man bort ett meddelande? Metod 1: Ta bort ett enda textmeddelande på Android

Öppna appen Meddelanden, öppna meddelandetråden innehåller det SMS som ska raderas. Steg 2. Håll det oönskade SMS-meddelandet och tryck på "Trash" -ikonen eller "Ta bort". Om du uppmanas trycker du på "Ta bort" för att bekräfta det.

Related

Hur länge räcker 10 GB surf?

För att titta på video i 20 timmar, lyssna på musik i 100 timmar eller surfa i 160 timmar räcker det med 10 gigabyte surfing.

Följaktligen, får sms på ipad inte iphone?

Gå till Inställningar > Meddelanden och se till att iMessage är aktiverat. Du kan behöva vänta på att det aktiveras. Tryck på Skicka och ta emot. Om ”Använd Apple-ID för iMessage” visas trycker du på det och loggar in med samma Apple-ID som du använder på din Mac, iPad eller iPod touch. Dessutom, kan man slå ihop två apple id? Ett ganska vanligt problem är att ha flera Apple-ID. Kanske för att din partner hade en och du hade en annan, och nu vill du bara ha en, eller för att du under hela användningen av din enhet har skapat flera och nu vill du slå samman dem. Tyvärr, svaret på denna fråga är ett rungande "NEJ".

Följaktligen, hur vet jag om någon annan använder mitt apple id?

I avsnittet Enheter på din Apple-ID-kontosida kan du visa alla enheter som du för tillfället är inloggad på med ditt Apple-ID, inklusive Android-enheter, konsoler och smart-tv-apparater: Logga in på appleid.apple.com* och välj sedan Enheter. Med tanke på detta, vad händer om man tar bort en enhet från apple id? Om du byter in en Android-enhet till Apple

Ta bort alla SIM-kort, minneskort, fodral och skärmskydd.

Hur får jag ljud på SMS?

Öppna appen Inställningar på telefonen. Standardljud för aviseringar. Välj ett ljud. Tryck på Spara.

By Shirlene

Similar articles

Hur kopierar man en SMS konversation? :: Hur ansluta till Internet?
Användbara länkar