Hem > H > Hur Långt Kommer Man På En Voi?

Hur långt kommer man på en Voi?

För tio minuter, vilket är vad det tar att åka två kilometer, blir kostnaden därmed 25-30 kronor. Det är klart premiumpriser jämfört med andra lånecykelsystem, särskilt som det inte går att välja dygns-, vecko- eller säsongsabonnemang. En enkel resa blir också snabbt dyrare än att åka kollektivt.

Läs mer

Related

Hur långt ska man gå för att bränna 1000 kalorier?

Man kan säga att det krävs sju kilometer för att nå 10 000 steg. Det tar ungefär en timme att gå den sträckan.

Dessutom, kan man åka voi på natten?

Det är en bransch i utveckling och vi utvecklar nya funktioner hela tiden för att förbättra säkerheten, säger David Mothander. Men elsparkcykelföretaget Voi delar inte bilden av att ett nattligt förbud är rätt väg att gå. – Många nattjobbare inom restaurangbranschen och sjukvården använder våra sparkcyklar på nätterna. Därefter, vilken voi är snabbast? Även utan boost-funktionen tillhör Vosh marknadens snabbaste, och med boost går sparkcyklarna i 24 kilometer i timmen, on par eller till och med snabbare än Circ och Bird.

Dessutom, hur långt kan man åka med elsparkcykel?

Hur långt du kommer med en elsparkcykel beror på flera saker. Dels är det förstås så att ett bättre batteri tar dig längre. Med en elsparkcykel Xiaomi tillverkar kan du komma upp mot 5 mil på en laddning. När du väljer en elsparkcykel Voi som du hyr kan distansen du kommer styras av hur välskött den är. Och därefter, får man åka 2 på voi? Att åka två på en elsparkcykel är förbjudet.

Related

Hur långt är ett sim Kortsnummer?

Du kan inte använda det 19-siffriga numret på ditt sim-kort för att komma in i en mobiltelefon, men du kan använda det för att identifiera ditt kort.

Dessutom, vad kostar en voi i minuten?

Elsparkcykeln Voi är dyrare än lånecyklarna, med en startkostnad på tio kronor, därefter 1.50 kronor i minuten, och Lime är dyrare än Voi. Startkostnaden är samma, men sen tar Lime hela tre kronor per minut. Dessutom, hur gammal måste man vara för att åka voi? Är personen under 15 år är det dock hjälmtvång. Enligt Voi:s användarvillkor måste den som använder appen och dess tjänster vara minst 18 år.

Får man åka Voi full?

Transportstyrelsen har tagit fram nya regler för elsparkcyklar och liknande elfordon. Reglerna är för otydliga anser MHF. Trots många olyckor och rattfyllerifall föreslås inget hjälmkrav eller promillegräns för elsparkcykel. Under 2019 skadades 150 personer allvarligt i olyckor med elsparkcyklar, enligt Trafikverket. På motsvarande sätt, får barn åka voi? Nej, fordonet klassas som en cykel (förutsatt att det inte går snabbare än 20 km/tim och motorns effekt inte överstiger 250w) och det finns ingen lagstadgad åldersgräns för när man får köra det, men det här är inte ett fordon som är byggt för barn.

Kan inte låsa upp Voi?

Kontakta vår support via e-post på [email protected] eller via telefon på 0200883514.

By Ellsworth

Similar articles

Hur länge håller Voi batteri? :: Hur fungerar Xlookup?
Användbara länkar