Hem > V > Vad Är Besläktad?

Vad är besläktad?

Ordet besläktad är en synonym till relaterad och släkt och kan bland annat beskrivas som ”släkt”. Ordet kan ha flera olika betydelser. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av besläktad samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Läs mer

Vad menas med deltagande?

Ordet deltagande är en synonym till engagemang och medkänsla och kan bland annat beskrivas som ”medverkan”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av deltagande samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket. Dessutom, vad betyder aktivt deltagande? Gymnasietillstånden är olika långa. För de som har tillstånd som är längre än 13 månader ska de årligen visa för Migrationsverket att de deltar aktivt i sina studier. Regeringen gav Migrationsverket föreskriftsrätt för aktivt deltagande.

Folk frågar också Är bättre synonym?

Ordet bättre är synonymt med förbättring och kan beskrivas som ”mera bra eller god”. Ordet används i uttrycket ”(gör något) mot bättre vetande” som betyder ”(gör något) fast man vet att det är fel”. Man kan också fråga vad betyder ämnar? Ordet ämna är en synonym till åsyfta och vilja och kan bland annat beskrivas som ”har för avsikt att, avser, tänker ”.

Kan vara bittra?

Synonymer till bitter

  • besk, skarp, amper, sträv, hård, stickande, bitande.
  • hätsk, hatisk, förbittrad; ledsen, förgrämd, besviken; tung, smärtsam, svår, tragisk.
  • dyster, elak; sardonisk, hånfull, sarkastisk.
Är ån alika? Ordet alika är synonymt med kaja och kan bland annat beskrivas som ”(skånska) kaja”. Ordet används i uttrycket ”full som en alika” som betyder ”mycket berusad”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av alika samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Dessutom, vad betyder ordet täv?

Täv uttalas täv och är ett substantiv -en. Täv betyder: lukt. vittring. Med tanke på detta, Är obunden musik? Atonal musik är en musikgenre där musikens grundtoner har en underordnad betydelse.

På motsvarande sätt, Är mångsidig synonym?

Ordet mångsidig är en synonym till mångfasetterad och allsidig och kan bland annat beskrivas som ”begåvad på många områden; allsidig, varierande”.

By Marzi

Hur mycket får man för sin gamla mobil? :: Vad heter det när man inte orkar vänta?
Användbara länkar