Hem > H > Hur Många Kan Använda Youtube Premium?

Hur många kan använda YouTube Premium?

Om du prenumererar på YouTube Premium eller YouTube Music Premium kan du använda offlinefunktionerna i ditt betalmedlemskap på upp till tio enheter åt gången. Om du försöker ladda ned en video på en ny enhet när du har nått den här gränsen tas den enhet du auktoriserade först av de tio bort.

Läs mer

Related

Hur många ord är det på en A4?

En vanlig A4-blankett rymmer cirka 500 ord. Det finns 4 500 tecken.

Vad kostar YouTube abonnemang?

YouTube är gratis att använda och det kostar inget att titta på klippen, men det finns en premiumversion av YouTube som kräver ett betalt abonnemang. YouTube Premium ger mer innehåll och fler möjligheter än vanliga YouTube. Abonnemanget kostar 119 kronor i månaden. Vad kostar det att ha en YouTube kanal? YouTube-kanaler är gratis att starta och mycket lätta att konfigurera. Även om det inte finns någon avgift för att lagra sina videor på webbplatsen kan det finnas ytterligare kostnader för att producera videor. De flesta skapare och företag skapar YouTube-kanaler och börjar producera videor med en budget under $2 500.

Och en annan fråga, kan man dela youtube premium?

Som familjeadministratör kan du dela ditt medlemskap på YouTube Premium eller YouTube Music Premium. Du kan dela ditt medlemskap med upp till fem andra familjemedlemmar i ditt hushåll. Om du är familjemedlem kan du dela familjeprenumerationen på YouTube genom att gå med i en familjegrupp. Vad kostar YouTube Premium i månaden? Så för att nå dessa människor provar YouTube nu ett nytt premiumabonnemang som de kallar för Premium Lite. Detta abonnemang kostar 69 kronor i månaden istället för de 119 kronorna som vanliga YouTube Premium kostar.

Related

Hur många kalorier bränner man på 14000 steg?

En person kan förbränna upp till 500 kalorier genom att gå 10 000 steg. Om du går 10 000 steg om dagen förbränner du 3 500 kalorier i veckan. Du måste se till att du förbränner fler kalorier än du förbrukar för att få en hållbar viktminskning.

Vad kostar YouTube Premium i Sverige?

Kampanjens värde är standardabonnemangspriset, för närvarande från 99 SEK per månad. Du kan avbryta provperioden utan kostnad när som helst innan perioden är över. Vad innebär prenumerera på YouTube? När du prenumererar på en kanal visas alla nya videor som publiceras på den kanalen i flödet Prenumerationer. Du kan också få aviseringar när en kanal du prenumererar på publicerar nytt innehåll. Som standard skickar vi bara aviseringar om kanalens höjdpunkter.

Dessutom, vad kostar youtube utan annonser?

Kostnaden för att slippa reklam samt övriga funktioner som inkluderas i YouTube Premium så som möjlighet att titta offline är 119 kronor. Och därefter, vad får man om man får 1 miljon visningar på youtube? Som ägare till en Youtube-kanal kan du tjäna mellan fem kronor och fyrtio kronor per 1000 visningar. Hur mycket du faktiskt får beror på ämnet för dina videos och den typ av interaktion du får från besökaren när det gäller annonserna.

Följaktligen, kan man göra sin youtube kanal privat?

Logga in på YouTube Studio. Välj Innehåll i menyn till vänster. Klicka på videon du vill redigera. Klicka på rutan Synlighet och välj Dela privat.

By Katina Altunar

Similar articles

Hur betalar man film på YouTube? :: Varför skapade man Youtube?
Användbara länkar