Hem > V > Vad Kostar Youtube Premium I Månaden?

Vad kostar YouTube Premium i månaden?

Premium kostar 99 kronor i månaden (eller 149 kronor för ett familjeabonnemang) och aktiveras via inställningsknappen uppe till höger. Ett annat alternativ Youtube Premium. För 119 kr/mån får du inte bara musiktjänsten utan även annonsfria videor på ”vanliga” Youtube.

Läs mer

Related

Hur mycket kostar 3D Printing?

En 3D-skrivare för entusiaster kostar mellan 15 000 och 35 000 kr, en 3D-skrivare för professionella skapare kostar mellan 35 000 och 60 000 kr och en 3D-skrivare för industriellt bruk kostar mellan 200 000 och 1 000 kr.

Och en annan fråga, varför kan jag inte slippa reklam på youtube?

---------------------------------- ✓ Tillstånd och sekretess Liksom alla ad blockeringstillägg behöver vi standardbehörigheter på varje webbplats för att ta bort annonser eller popup-fönster, till exempel på inbäddade Youtube-videor. Vad kostar YouTube Premium? YouTube är gratis att använda och det kostar inget att titta på klippen, men det finns en premiumversion av YouTube som kräver ett betalt abonnemang. YouTube Premium ger mer innehåll och fler möjligheter än vanliga YouTube. Abonnemanget kostar 119 kronor i månaden.

Hur undviker man reklam?

För att slippa adresserad reklam med vanlig post ska du registrera dig hos NIX adresserat. Ditt personnummer kopplas direkt till din folkbokföringsadress. Du kan även kontakta Statens personadressregister (SPAR) och begära att få en spärr mot direktreklam. Vad ingår i YouTube Premium? Du kan ladda ned videor och titta på dem offline med apparna YouTube eller YouTube Music (och titta på automatiskt nedladdade videor i YouTube Kids-appen) om de här apparna är tillgängliga i ditt område, och om du är inloggad med ditt YouTube Premium-konto.

Related

Vad kostar en 8K tv?

Den nya Q700T är den billigaste 8K-TV:n hittills, och priserna verkar riktigt hyggliga. Det finns en antydan om cirka 35 000 för 65-tummaren. Storebror Q800T finns inte i en mindre skärmstorlek.

Vad kostar YouTube utan annonser?

Kostnaden för att slippa reklam samt övriga funktioner som inkluderas i YouTube Premium så som möjlighet att titta offline är 119 kronor. Med tanke på detta, vad innebär prenumerera på youtube? När du prenumererar på en kanal visas alla nya videor som publiceras på den kanalen i flödet Prenumerationer. Du kan också få aviseringar när en kanal du prenumererar på publicerar nytt innehåll. Som standard skickar vi bara aviseringar om kanalens höjdpunkter.

Man kan också fråga varför har youtube så mycket reklam?

Youtube har börjat klippa in reklam mitt i en video precis som på vanlig tv, gissar på att det är för att youtubers började använda sig utav egna sponsorer när alla hade adblocker vilket i sin tur gjorde att youtube själva inte får inte får in pengar. Varför får jag tysk reklam på YouTube? YouTube erbjuder språk- och innehållsinställningar för alla länder/regioner och språk där YouTube finns. Vi utökar hela tiden möjligheterna för produkten att nå fler användare. Om du inte hittar ditt språk eller land/region väljer du det alternativ som lämpar sig bäst för dina behov och intressen.

Därmed, vad kostar youtube premium lite?

Det nya abonnemanget heter Premium Lite och kostar 69 kronor/månad och erbjuder i likhet med det vanliga abonnemanget möjligheten att uppleva Youtube utan annonser. Det som däremot saknas är möjligheten att ladda hem video, uppspelning i bakgrunden samt att tillgången till Youtube Music Premium saknas.

By Woodruff

Similar articles

Är YouTube musik gratis? :: Hur kan man stoppa reklam?
Användbara länkar