Hem > V > Vilken Är Den Billigaste Ljudboksapp?

Vilken är den billigaste Ljudboksapp?

Bokus Plays app är väldigt enkel att använda och har ett stort utbud av både ljudböcker och e-böcker. Tjänsten har två olika abonnemang, Bas och Premium. Basabonnemanget är det billigaste på marknaden och kostar bara 79 kr i månaden. För denna kostnaden får användarna 1 ljudbok varje månad.

Läs mer

Related

Vilken e bokläsare är bäst?

Det finns andra egenskaper. Det var det bästa testet. Det finns en pocketbok. Touch HD 3. Alla kan göra ett test på datorn. Goodereader.com har kundrecensioner. Recensioner är de bästa. Det finns en enhet som kallas Kindle. Det finns paperwhite. PC:n var bäst placerad i jämförande tester. Techradar recension. Den bästa budgeten. Det finns en bok som heter "Kobo". Clara är HD. Alla har ett topputbud av datorer.

Följaktligen, vilken är den bästa ljudbokstjänsten?

ljudbokstjänst

Bästa ljudbokstjänster – topplistan just nu

  • Storytel.
  • BookBeat.
  • Audible.
  • Nextory.
  • Google Audiobooks.
Och en annan fråga, vilket ljudboksabonnemang är bäst i test? Vad gäller abonnemang erbjuder Bokus Play två olika alternativ:
  • Bas. Detta är marknadens billigaste ljudboksabonnemang, men ger dig bara 1 kostnadsfri bok per månad.
  • Premium. Med Premium får du obegränsad lyssning varje månad och tillgång till hela biblioteket.

Kan man lyssna på böcker gratis?

Biblio är en nylanserad app från Sveriges bibliotek som gör det enkelt för dig att lyssna på ljudböcker direkt i mobilen. Appen finns i dagsläget tillgänglig för både Android och iOS (Apple). Hur fungerar Libby? Libby är en gratisapp där du kan låna e-böcker, digitala ljudböcker och tidskrifter från ditt offentliga bibliotek. Du kan strömma titlar via Wi-Fi eller mobildata eller ladda ner dem för att läsa offline, när och var som helst. Allt du behöver för att komma igång är ett lånekort.

Related

Vilken upplösning har HD 720p?

För att kallas HD måste en tv ha minst 1 280 horisontella och 720 vertikala upplösningar. I början av millenniet upptäckte man att filmer gör sig bäst i bredbildsformatet.

Med tanke på detta, vad kostar det att lyssna på ljudbok?

De billigaste ljudboksabonnemangen kostar mellan 79-99 kr i månaden och inkluderar då antingen en bok i månaden eller 20 timmars streaming. En ljudbok hos till exempel Bokus kostar i snitt 100-170 kronor. Vilken Ljudbokstjänst är bäst 2021? Hos Bookbeat kan ni vara upp till 5 användare i deras familjeabonnemang. Bookbeat är en krona billigare än Nextory medan Storytel's största familjeabonnemang är dyrast. Men totalt sett är det svårt att utse en bästa ljudbokstjänst. Det beror på antal användare och vilket utbud du vill ha.

Vilken är bäst av Storytel eller BookBeat?

Enligt sajtens test vinner Storytel. De pekar på att Storytel har den bästa ljudbokstjänsten och ger det bästa intrycket. Både Storytel och BookBeat har kreativa sök- och kategorisystem, vilket gör det enklare att hitta den bok du verkligen vill läsa eller lyssna på. Kan man läsa och lyssna samtidigt på BookBeat? Användarna kan sedan enkelt och flexibelt ändra paket om de börjar lyssna/läsa mer eller mindre. Användare på BookBeat kan nu välja mellan tre olika paket som bäst passar deras lyssning och läsning. Oavsett vilket paket de väljer får de tillgång till hela utbudet på över 100 000 e- och ljudböcker.

Därmed, vad kostar bookbeat per månad?

från 99 kr/mån.

By Hubert Jindra

Similar articles

Kan man lyssna på ljudböcker på Spotify? :: Hur länge kan man ha en extern hårddisk?
Användbara länkar