Hem > H > Hur Låser Man Upp En Iphone 5 Om Man Glömt Koden?

Hur låser man upp en iPhone 5 om man glömt koden?

Håll rätt knapp för din iPhone intryckt medan du omedelbart ansluter din iPhone till datorn. Släpp inte knappen. Fortsätt att hålla knappen intryckt tills du ser skärmen med återställningsläget på din iPhone och släpp sedan knappen. Om du ser lösenkodsskärmen måste du stänga av din iPhone och starta igen.

Läs mer

Related

Vilket format har Iphone bilder?

Om du har fått ett foto från någon som har en ny telefon har du kanske märkt att det inte är i standardformat. Heic är ett modernare format som Apple använder.

Kan man byta pinkod på iPhone?

För att ta bort PIN-koden helt och hållet pekar du på reglaget till höger om SIM-PIN. Du behöver därefter ange din nuvarande PIN-kod för att kunna ta bort koden från kortet. Vill du istället ändra din nuvarande PIN-kod pekar du på Ändra PIN. Även här får du ange din nuvarande PIN-kod för att kunna byta till en ny. Hur man byter kod på mobilen? Byt lösenord

  1. Öppna appen Inställningar på en telefon eller surfplatta med Android Google. Hantera ditt Google-konto.
  2. Tryck på Säkerhet högst upp.
  3. Tryck på Lösenord under Logga in på Google. Du kan behöva logga in.
  4. Ange ditt nya lösenord och tryck på Byt lösenord. Tips!

Med tanke på detta, kan man ta bort pin-kod?

Det är ju bara att sätta in det i en telefon och gå till rätt meny för att stänga av. I t ex en iPhone gör man det i Inställningar-Telefon och scrollar ner till Sim-Pin och avmarkerar simpin. Man uppmanas ange pinkoden en sista gång. Klart! Folk frågar också vad händer om man slår in fel pin-kod? Om du slår in fel SIM-pin tre gånger resulterar detta i att SIM-kortet låses av säkerhetsskäl. För att då låsa upp kortet behöver du använda PUK-koden kopplad till just ditt SIM-kort. Skulle du också slå fel PUK-kod 10 gånger låses kortet helt och du behöver beställa ett nytt.

Related

Kan inte ladda iPhone i bilen?

Det finns en laddningsport på undersidan av enheten. Om du har en iPod touch startar du om den. Du kan prova en annan kabel. Kontrollera att du har den senaste versionen av operativsystemet.

Hur återställer man iPhone om man glömt lösenord?

Använda appen Hitta min iPhone

  1. Öppna appen Hitta min iPhone.
  2. När en inloggningsskärm visas kontrollerar du att fältet för Apple-ID är tomt. Om du ser någon annans användarnamn raderar du det.
  3. Tryck på Har glömt Apple-ID eller lösenord och följ sedan instruktionerna på skärmen.
Varför går det inte att ändra autolås? Då kanske det är det nya exchangekontot som du har konfigurerat upp som har gett dig nya säkerhetsinställningar. Prova att ta bort det och se om du kan ändra dina inställningar då... Fungerar inte det så rensa bort alla exchange konton och se om du kan ändra då.

Hur Fabriksåterställer man en iPhone utan lösenord?

Anslut din iPhone till en dator med en USB-kabel och öppna iTunes. Till vänster på skärmen navigerar du till “Sammanfattning“. Tryck sedan på en knapp med titeln “Återställ iPhone “ En fråga visas som ber dig bekräfta fabriksåterställningen. Med detta i åtanke, hur byter man kod på iphone? På iPhone, iPad, iPod touch och Apple Watch

  1. Tryck på Inställningar > [ditt namn] > Lösenord och säkerhet.
  2. Tryck på Ändra lösenord.
  3. Ange ditt nuvarande lösenord eller lösenkoden till din enhet, ange sedan ett nytt lösenord och bekräfta det genom att ange det en gång till.
  4. Tryck på Ändra eller Ändra lösenord.

Folk frågar också vad är pin-kod iphone?

Lås ditt SIM-kort med en PIN-kod (Personal Identification Number) för att få en identifieringskod för telefonsamtal och mobildataanvändning. Du kan använda en SIM-PIN för att förhindra att andra personer använder ditt SIM-kort för telefonsamtal och mobildata.

By Rauscher Rizal

Similar articles

När används puk-koden? :: Kan inte redigera dokument?
Användbara länkar