Hem > V > Vad Kostar Det Att Prenumerera På Youtube?

Vad kostar det att prenumerera på YouTube?

Tryck på videon för att få fram paus-knappen. Tryck en gång till för att pausa. Att följa en kanal innebär att du prenumererar på en persons nya videoklipp. Det kostar inte att prenumerera på en kanal, det är mer som att få en påminnelse när något nytt har hänt.

Läs mer

Related

Hur mycket kostar 3D Printing?

En 3D-skrivare för entusiaster kostar mellan 15 000 och 35 000 kr, en 3D-skrivare för professionella skapare kostar mellan 35 000 och 60 000 kr och en 3D-skrivare för industriellt bruk kostar mellan 200 000 och 1 000 kr.

Vad kostar YouTube Premium i Sverige?

Premium kostar 99 kronor i månaden (eller 149 kronor för ett familjeabonnemang) och aktiveras via inställningsknappen uppe till höger. Ett annat alternativ Youtube Premium. För 119 kr/mån får du inte bara musiktjänsten utan även annonsfria videor på ”vanliga” Youtube. Man kan också fråga vad kostar youtube premium i månaden? Så för att nå dessa människor provar YouTube nu ett nytt premiumabonnemang som de kallar för Premium Lite. Detta abonnemang kostar 69 kronor i månaden istället för de 119 kronorna som vanliga YouTube Premium kostar.

Är YouTube musik gratis?

YouTube Music är gratis att ladda ned och använda. Användare kan också använda den med ett YouTube Music Premium-medlemskap för att titta på annonsfria videor och ladda ned musik för att lyssna på offline, i bakgrunden eller utan att läsa in videon. Därmed, vad får man för youtube premium? Frågor om YouTube Premium

Vilka fördelar får jag genom att gå med? Med ett betalmedlemskap i YouTube Premium får du en bättre video- och musikupplevelse på YouTube, YouTube Music, och YouTube Kids.

Related

Vad kostar en 8K tv?

Den nya Q700T är den billigaste 8K-TV:n hittills, och priserna verkar riktigt hyggliga. Det finns en antydan om cirka 35 000 för 65-tummaren. Storebror Q800T finns inte i en mindre skärmstorlek.

Vad innebär prenumerera på YouTube?

När du prenumererar på en kanal visas alla nya videor som publiceras på den kanalen i flödet Prenumerationer. Du kan också få aviseringar när en kanal du prenumererar på publicerar nytt innehåll. Som standard skickar vi bara aviseringar om kanalens höjdpunkter. Och en annan fråga, vad innebär det att prenumerera på något? Prenumeration eller prenumerationsköp är betalning på förhand, i förskott. Vanligen menas ett avtal om kontinuerlig förskottsbetald leverans av en tidning, en tidskrift eller ett bokverk.

Är YouTube Premium värt?

Några av dessa användningsfall är tillräckligt bra för att priset på YouTube Premium är värt det. I själva verket behöver du inte ens lägga ner pengar för att prova. I skrivande stund erbjuder YouTube en provperiod på en månad, så att du själv kan se om den här YouTube-upplevelsen är något du vill åta dig. Vad kostar YouTube utan annonser? Kostnaden för att slippa reklam samt övriga funktioner som inkluderas i YouTube Premium så som möjlighet att titta offline är 119 kronor.

Därmed, vad ingår i youtube premium lite?

Premium Lite kostar 6,99 euro i månaden, eller motsvarande i lokal valuta, och ger användaren tillgång till ett annonsfritt Youtube via webben, IOS, Android, smart-tv-apparater, spelkonsoler och i Youtube Kids-appen.

By Micah Melching

Similar articles

Kan ersätta å? :: Varför kan jag inte betala på Wish?
Användbara länkar