Hem > H > Hur Ändrar Man Nätverk På Chromecast?

Hur ändrar man nätverk på Chromecast?

Om högtalaren eller skärmen är ansluten till ett WiFi-nätverk

  1. Öppna Google Home-appen. .
  2. Tryck länge på enhetens ruta.
  3. Tryck på Inställningar uppe till höger. Enhetsinformation.
  4. Tryck på Glöm bredvid WiFi. Du kommer tillbaka till startskärmen i Home-appen.
  5. Konfigurera enheten i det nya WiFi-nätverket enligt anvisningarna.

Läs mer

Related

Hur ändrar man en bild till pdf?

Klicka på knappen Välj en fil ovanför eller dra och släpp filer i dropzonen för att konvertera bildfiler till PDF. Du kan välja att konvertera bildfilen till ett PDF-format. Acrobat konverterar filen från bild till PDF. Du kan antingen dela den konverterade PDF-filen eller ladda ner den.

Man kan också fråga kan ej konfigurera chromecast?

Starta om routern om du inte får anslutning till några andra enheter och försök igen. Se till att Chromecasten är inom 4-6 meter från routern för bästa anslutning. Starta om Chromecast-enheten genom appen eller genom att dra ut och koppla in strömkabeln till Chromecasten. Kan inte ändra Wi-Fi på Chromecast? Ändra Wi-Fi-nätverk för Chromecast och Chromecast Audio

  1. Kontrollera att telefonen eller surfplattan är länkad till samma konto som Chromecast-enheten.
  2. Öppna Google Home-appen.
  3. Tryck länge på enhetens ruta.
  4. Tryck på Enhetsinformation.
  5. Du kommer tillbaka till startskärmen.

Med hänsyn till detta, varför slutar chromecast att fungera?

Om det står Offentligt nätverk med en parkbänksikon under ditt nätverk är detta förmodligen ett problem som förhindrar kommunikationen mellan Chrome och Chromecast-enheten. Hemnätverk. Starta om Chrome genom att avsluta programmet och öppna det igen och försök sedan igen. Med hänsyn till detta, kan en chromecast bli för gammal? Sitter du på ett exemplar av den första generationen av Googles streamingsticka Chromecast? Då kan det vara läge att börja överväga en uppgradering. Ibland känns det som att produkter dök upp för bara ett par år sedan, när de i själva verket är betydligt äldre än så.

Related

Hur ändrar man från HEIC till JPG?

Hur konverterar man från HEIC till JPG? Du kan antingen dra och släppa filerna i filområdet eller välja en fil på din dator. Konverteringen startar omedelbart om du klickar på knappen "Start Conversion". Filen ska laddas ner omedelbart efter att den har behandlats. Filen kommer att raderas från servern efter 30 minuter.

Varför hittar inte telefonen Chromecast?

Välj fliken Hem (Home) längst ner till vänster på skärmen. Om din Chromecast visas använder den samma nätverk som din Android-enhet. Om din Chromecast inte visas kan den vara ansluten till ett annat nätverk än din Android-enhet. Support för att byta nätverk finns på Googles supportwebbplats. Därefter, varför får jag inte upp chromecast symbolen? Kontrollera att webbläsaren Chrome är uppdaterad. Kontrollera att datorn är ansluten till samma Wi-Fi-nätverk som Chromecast-enheten. Cast-knappen finns i det dolda området. Om du har många tillägg kan Cast-knappen finnas i det dolda området för ikoner.

Följaktligen, hur uppdaterar jag min chromecast?

Obs!

  1. Konfigureringsförloppet visas i Google Home-appen.
  2. Du kan se status för uppdateringen på tv:n.
  3. Du kan se på LED-lampan på sidan av Chromecast att uppdateringen fortfarande pågår.
  4. Uppdateringen kan ta upp till 10 minuter.
  5. Du kan starta om Chromecast-enheten så att uppdateringen startas om automatiskt, om det behövs.
Varför går det inte att ansluta till Wi-Fi? Det går inte att ansluta till något Wi-Fi-nätverk

Öppna Inställningar, sök efter och öppna Återställ nätverksinställningar, peka sedan på Återställ nätverksinställningar och försök igen. (Detta rensar alla dina Wi-Fi- och Bluetooth-anslutningsdata.)

Varför hittar inte min iphone Chromecast?

Stäng av Wi-Fi och slå på det igen på enheten som du konfigurerar med. Öppna sedan Google Home-appen på nytt. Om detta inte hjälper fortsätter du med nästa steg. Testa att konfigurera Chromecast-enheten med en annan enhet.

By McMullan

Similar articles

Varför startar Chromecast om hela tiden? :: Har Samsung en papperskorg?
Användbara länkar