Hem > H > Hur Kan Jag Se Pm På Facebook?

Hur kan jag se PM på Facebook?

Öppna Messenger och tryck på din profilbild längst upp till vänster. Tryck på Meddelandeförfrågningar. Från Meddelandeförfrågningar kan du göra följande: Svara för att öppna konversationen och få kontakt med den personen.

Läs mer

Related

Hur lägger man upp en bild på Facebook?

Ditt nyhetsflöde har ett foto högst upp. Om du vill ta ett foto trycker du på kameran på telefonen. Du kan antingen lägga till eller ta bort foton.

Varför kan jag inte återkalla meddelande på Messenger?

I ett snabbmeddelandesystem som Facebook Messenger kan det kanske vara för sent att ta tillbaka, men den här funktionen är i alla fall tillgänglig i de senaste versionerna av Messenger-apparna för både IOS och Android. Se till att du uppdaterar appen till den senaste versionen som är tillgänglig. Man kan också fråga hur ta bort från messenger? Hur tar jag bort meddelanden, konversationer eller foton som jag har fått i Messenger?

  1. Visa dina konversationer från Chattar.
  2. Svep med fingret åt vänster på konversationen som du vill ta bort.
  3. Tryck på .
  4. Tryck på Ta bort eller Ta bort chatt.

Hur tar man bort från Messenger?

Öppna en konversation från Chattar . Tryck och håll ned på meddelandet eller fotot som du vill ta bort. Tryck på Ta bort och tryck sedan på Ta bort för dig. Följaktligen, kan man se hemliga meddelanden på messenger? Från startsidan i Messenger trycker du på profilsektionen (den lilla siluettikonen uppe till höger). Skrolla ner tills du hittar Hemliga konversationer och tryck på den. På nästa sida aktiverar du Hemliga konversationer-reglaget, och vips har Hemliga konversationer aktiverats för den här enheten.

Related

Varför ser jag inga bilder på Facebook?

Ett problem med cache eller tillfälliga data kan vara orsaken till att Facebook inte ser rätt ut i din webbläsare. Du kanske använder webbläsartillägg från tredje part om detta inte löser problemet. Om du vill besöka webbplatsen igen rekommenderar vi att du inaktiverar dessa tillägg.

Var hittar man papperskorgen på Facebook?

Du kan återställa innehåll i Papperskorg i aktivitetsloggen. längst ned till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn. Tryck på nedanför din profilbild och tryck sedan på Aktivitetslogg. Tryck på Papperskorg längst upp i din aktivitetslogg. Kan man återställa raderade meddelanden på Messenger iPhone? Starta Messenger-appen på din iPhone och gå till Chats. 2. Hitta sökfältet och sök efter de raderade meddelandena.

På motsvarande sätt, vad händer med arkiverade chattar messenger?

Tryck länge på varje konversation som du vill arkivera eller radera. om du vill lägga de valda konversationerna i arkivet. Arkiverade konversationer försvinner från startskärmen, men de går fortfarande att läsa. Vad innebär Dölj på Messenger? Dölj konversation – tar bort din kopia av en konversation. Detta tar inte bort konversationen från andra deltagares vyer. Om du döljer en konversation och sedan chattar med personen eller gruppen igen visas din chatthistorik igen (om den är på).

Var hamnar arkiverade sms?

Arkivering av ett privat meddelande flyttar konversationen till en 'Arkiverad'-mapp som du kan komma åt senare. Radering av ett privat meddelande raderar konversationen fullständigt från Nextdoor. Det finns inget 'ångra'-alternativ.

By Zebulen

Similar articles

Hur göra fabriksåterställning? :: Kan man få tillbaka raderade konversationer på Facebook?
Användbara länkar