Hem > H > Hur Kommer Man Förbi Bitlocker?

Hur kommer man förbi BitLocker?

För Windows 10:

En nyckel kan sparas i ditt Microsoft-konto (sök efter BitLocker-återställningsnycklar när du ska hämta nyckeln). Om enheten har konfigurerats eller BitLocker-skyddet har aktiverats av en annan användare kan återställningsnyckeln finnas i användarens Microsoft-konto.

Läs mer

Related

Vad kommer ordet meme ifrån?

Det engelska ordet meme (IPA: /mim/) bildades av Dawkins som en förkortning av mimeme.

Vad är BitLocker återställning?

BitLocker är en säkerhetsprodukt från Microsoft som är inbyggd i Windows. Det är en metod för att kryptera din dator och dess filer, vilket ger en ökad säkerhetsnivå och gör det svårt för obehöriga att komma åt filerna om de hamnar i fel händer. Varför får man BitLocker? Kryptering skyddar dina data på enheten så att inte obehöriga kan komma åt dem. Om enhetskryptering inte är tillgängligt på din enhet kan du aktivera BitLocker-kryptering i stället. Logga in på Windows med ett administratörskonto (du kan behöva logga ut och logga in igen för att byta konto).

Hur gör man en systemåterställning Windows 10?

I Kontrollpanelens sökruta skriver du återställning. Välj Återställning > Öppna Systemåterställning. I rutan Återställ systemfiler och inställningar väljer du Nästa. Välj den återställningspunkt som du vill använda i listan med resultat. Med tanke på detta, hur låser man upp bitlocker? En BitLocker-återställningsnyckel är ett unikt 48-siffrigt numeriskt lösenord som kan användas för att låsa upp systemet om BitLocker inte på något annat sätt kan bekräfta att försöket att komma åt systemenheten har auktoriserats.

Related

Varifrån kommer tecknet?

I prisangivelser har den allvarliga accenten i en stiliserad skrivstil dragits ut till en ring. Tecknet tros ha uppstått i franskan på 1700-talet och sedan spridits till engelskan.

Vad måste man göra om man saknar ett TPM Chip i sin dator men ändå vill använda BitLocker?

BitLocker kan även användas utan ett TPM genom att konfigurera om standardinställningarna för BitLocker. BitLocker lagrar sedan krypteringsnycklarna på en separat USB-flashenhet som måste sättas i varje gång du startar datorn. Folk frågar också vad är en Återställningsnyckel? Om du använder en återställningsnyckel för kontosäkerhet kan du använda den för att nollställa ditt lösenord på din iPhone, iPad eller iPod touch. Läs mer om hur du använder en återställningsnyckel.

Vart hittar man Återställningsnyckel?

På Mac-datorn

Gå till Systeminställningar > Apple-ID > Kontodetaljer. Du kan behöva ange lösenordet för ditt Apple-ID. Klicka på Säkerhet. I avsnittet Återställningsnyckel klickar du på Slå på.
Hur använder man BitLocker? Med hjälp av Bitlocker går det att kryptera en hårddisk så att endast användare med rätt lösenord kan komma åt innehållet. Det går att välja mellan att kryptera bestämda partitioner eller hela hårddisken. Det sistnämnda gör att det inte spelar någon roll var informationen sparas; den är alltid krypterad i alla fall.

Därmed, kan inte aktivera bitlocker?

Aktivera enhetskryptering

Välj Start och sedan Inställningar > Uppdatering och säkerhet > Enhetskryptering. Om Enhetskryptering inte visas är det inte tillgängligt. Du kanske kan aktivera BitLocker-kryptering i stället. Om enhetskryptering är inaktiverat väljer du Aktivera.

By Desdee

Similar articles

Hur aktiverar man TPM? :: Hur många bitar ettor eller nollor är ungefär 1 megabyte?
Användbara länkar