Hem > H > Har Blocket Kraschat?

Har blocket kraschat?

Blocket avbrott rapporterade under de senaste 24 timmarna

Det är vanligt att vissa problem rapporteras löpande under hela dagen. Downdetector rapporterar bara en händelse när antalet problemrapporter markant överstiger den vanliga volymen för det klockslaget.

Läs mer

Related

Har Facebook kraschat?

Användarna kan inte komma in i apparna. Apparna slutade fungera efter 17.00, enligt Downdetector. Användare över hela världen rapporterar att de inte kommer in på sidan på grund av Facebooks krasch.

Därmed, Är det något fel på blocket?

Just nu har vi tekniska problem med sajten vilket innebär att vissa av er kan ha svårigheter att surfa in på blocket.se samt apparna😞. Vi jobbar på att lösa det så snart som möjligt och håller er uppdaterade. Kan inte logga in på Blocket app? Troligtvis är det så att du försöker logga in genom att trycka på "Logga in" längst upp till höger på startsidan. Där loggar du dock in om du har ett Blocketkonto vilket du förmodligen inte har om du får upp ett felmeddelande när du klickar på "Logga in".

Och en annan fråga, kan inte lägga upp annons blocket?

Några av de vanligaste orsakerna till att din annons inte godkänts kan vara:

  • Din annons innehåller flertalet tjänster eller produkter som inte passar i samma kategori och måste därför delas upp i flera annonser.
  • Bilden som du använder dig av innehåller något som bryter mot Blockets regler .
Man kan också fråga kan inte se meddelanden på blocket? Detta kan bero på flera saker. Det händer att meddelanden som skickas till våra annonsörer blockeras automatiskt i vårt filter för att de innehåller text som är stötande, spam eller otillåtet innehåll som strider mot Blockets allmänna regler och villkor. Detta för att skydda dig som kund.

Related

Har Google kraschat?

Ett alternativ. Ett alternativ kan vara att trycka på och hålla in på- och avknappen i 30 sekunder för att starta om och sedan försöka igen. De arbetar på en lösning och att de är medvetna om problemet.

Hur man rensar cache Iphone?

Rensa historik, cache och cookies

Om du vill rensa historik och cookies i Safari trycker du på Inställningar > Safari och därefter på Rensa historik och webbplatsdata.
Hur fungerar Blocket? På Blocket kan du sälja nästan vad som helst. Med en annons på Blocket når du potentiella köpare i hela Sverige. Välj till någon av våra smarta tilläggstjänster så blir annonsering och försäljning ännu smidigare. I augusti sänkte vi dessutom annonspriset för flera av våra kategorier.

Hur lägger man annons på Blocket?

Du kan välja att publicera din annons i galleriet när du lägger upp din annons och du kan även närsomhelst efter att din annons publicerats uppdatera den till en gallerietannons. Genom att förnya annonsen hamnar din annons högst upp i sökresultatet. Med hänsyn till detta, kan inte skapa schibsted konto? I våra appar gör du på nedan sätt:

  • Klicka på Logga in längst ned i det högra hörnet eller Meny-symbolen längst upp i vänstra hörnet.
  • Klicka sedan på Skapa konto.
  • Fyll i den e-postadress som du vill koppla till ditt konto samt ett lösenord.
  • Kolla sedan din inkorg där du ska ha fått ett mail från oss på Blocket.

Dessutom, hur loggar jag in på blocket?

Hur loggar jag in på mitt Blocketkonto?

  1. Klicka på Logga in högst upp i högra hörnet.
  2. Skriv in den mailadressen som är kopplad till ditt Schibsted-konto.
  3. Du ser enkelt att du är inloggad genom att ditt namn visas längst upp till höger.

By Storer

Similar articles

  • Vad gör man när hårddisken har kraschat?

    En kraschad hårddisk betyder inte att data är förlorade. Du har möjlighet att reparera hårddisken om den fortfarande kan användas.

  • Har Spotify kraschat?

    Gå tillbaka in och logga ut. Appen måste vara uppdaterad. Om du inte använder några andra appar ska du stänga dem. Appen måste installeras på nytt.

  • Har Fortnite kraschat?

    Det enklaste sättet att ta reda på det är att spela ett annat spel. Spela något grafiskt intensivt i minst en timme i ett svep och se om det kraschar. Det är troligen ett datorfel om det gör det. Det är troligen ett problem med spelet om det inte kraschar.

Vad är ett Schibsted konto? :: Hur låter det när man ringer ett Blockat nummer?
Användbara länkar