Hem > V > Var Kan Jag Läsa Bloggar?

Var kan jag läsa bloggar?

Mobilen – Inoreader, Feedly m fl

För att prenumerera på bloggar och publikationer i mobilen Android och iOS finns flera olika appar man kan använda, t ex Inoreader. Feedly är en annan, så kallad molntjänst, där man kan samla sina prenumerationer och kategorisera dem via webbläsare eller app.

Läs mer

Related

Kan någon annan läsa min Messenger?

Hemliga konversationer i Messenger kan bara läsas av dig och den andra personen. Det finns hemliga samtal i Messenger. Personer är blockerade. De kan inte kontakta dig på Messenger eller Facebook när du blockerar någon.

Hur kommer man in på en blogg?

När man följer en blogg så kan skribenter och läsare av bloggen se att man är följare och man kan kan hålla reda på bloggarna som man följer via ens läslista i något som heter Blogger. Som sagt finns det flera olika sätt att följa bloggar på men det allra enklaste sättet är att besöka en blogg som har widgeten ”Följa”. Hur gör man om man vill följa en blogg? Ett av de allra enklast sätten som man kan följa en blogg på är att besöka en blogg som man tycker är bra och helt enkelt klicka på följa knappen. Det är en knapp eller en text som man kan klicka på och som gör att man kan följa en bloggare. Oftast så får man även fylla i information för att man ska kunna följa.

By Linnea

Similar articles

Var köper Bianca sina kläder? :: Varför mäter man blodtrycket på höger arm?
Användbara länkar