Hem > H > Hur Mycket Kostar Det Att Ringa Apple?

Hur mycket kostar det att ringa Apple?

Behöver du service eller support? Gör en förfrågan online så hittar vi en lösning. Köper du en Mac, iPhone, iPod, iPad eller Apple TV ingår gratis teknisk telefonsupport i 90 dagar efter köpet.

Läs mer

Related

Hur sätter man på text på Apple tv?

Under Hörsel väljer du undertexter och textning på din Apple TV, iPad, iPod touch eller streamingenhet. Om du vill aktivera den väljer du Slutna textningar. Du kan ändra stil och alternativ för undertexterna.

Man kan också fråga vad täcker garantin på iphone?

Din produktgaranti

Apples begränsade garanti gäller din iPhone och Apple-märkta tillbehör och omfattar tillverkningsproblem under ett år från det datum då du köpte produkten. Apples begränsade garanti gäller utöver dina rättigheter enligt konsumentköplagen.
Hur mycket kostar det att reparera iPhone?

ModellSkärmbyte. A kvalitetSkärmbyte Tredjepartstillverkad
iPhone 11 Pro Max2999:-3999:-
iPhone 12 Mini2999:-3999:-
iPhone 12/12 Pro3999:-4999:-
iPhone 12 Pro Max4999:-5999:-

Med tanke på detta, vad kostar apple service?

AppleCare+ täcker såväl utbyte som reparationsservice av din iPhone, vilket omfattar upp till två fall av oavsiktlig skada varje 12-månadersperiod. För varje fall tillkommer en självrisk på 249 kr för skador på skärm eller baksida i glas och 849 kr för andra typer av oavsiktliga skador. Följaktligen, hur mycket kostar apple support? Vad är kostnadsfri support? Kostnadsfri support för hårdvara omfattar telefonsupport för grundläggande inställning, installation, montering och anslutning. Det supportrelaterade materialet som medföljer din Apple-produkt innehåller mer information.

Related

Hur mycket plats tar en bild?

En bild från en vanlig kamera är cirka 5 MB stor. Du får plats med 200 bilder. Bildens storlek är cirka 2 MB. Du kan få plats med 500 bilder på 1 MB.

Är Apple Care gratis?

De flesta Apple-enheter har en begränsad garanti och rätt till upp till 90 dagars kostnadsfri support. Om du har en berättigad enhet kan du köpa ett AppleCare+-abonnemang eller en AppleCare Protection Plan för att få ytterligare rätt till service. Dessutom, kan man ringa apple support? Du kan prata med en Apple-rådgivare eller ringa till Apple-supporten på telefonnumret som gäller ditt land eller din region.

Hur chattar man med Apple?

ApplechattApples

Ring för support om hjälpmedel

  1. USA: 1-877-204-3930.
  2. Storbritannien: 0800 048 0754.
  3. Australien: (61) 1-300-365-083.
Vad gäller vid garanti? Under garantitiden har du rätt att kräva samma åtgärder som du har rätt till enligt konsumentlagstiftningen. Omfattas felet på varan eller tjänsten av garantin ska det åtgärdas utan kostnad för dig. Du har även rätt att få ersättning för merkostnader du har fått på grund av felet.

Hur fungerar Apple garanti?

Apples ett (1) års begränsad garanti – (SVERIGE) Apples ettåriga begränsade garanti är en frivillig garanti från tillverkaren. Den ger rättigheter skilda från de rättigheter som tillhandahålls av konsumentlagstiftningen, inklusive men inte begränsat till dem som rör produkter som inte uppfyller kraven.

By Delwyn Mursko

Similar articles

Kan man reklamera en iPhone? :: Hur skickar man en mötesinbjudan i Outlook?
Användbara länkar