Hem > K > Kan Man Ringa Apple Support?

Kan man ringa Apple Support?

För övriga frågor, kontakta Apple Stores kundtjänst på 020‑120 99 71. Öppettiderna är måndag–fredag 09.00–19.00.

Läs mer

Related

Hur sätter man på text på Apple tv?

Under Hörsel väljer du undertexter och textning på din Apple TV, iPad, iPod touch eller streamingenhet. Om du vill aktivera den väljer du Slutna textningar. Du kan ändra stil och alternativ för undertexterna.

Var kan jag få hjälp med min iphone?

Använd appen Apple Support för att hitta svar på frågor om dina produkter, prata med en expert eller boka en reparation. På motsvarande sätt, Är det gratis att ringa apple? Vad är kostnadsfri support? Kostnadsfri support för hårdvara omfattar telefonsupport för grundläggande inställning, installation, montering och anslutning. Det supportrelaterade materialet som medföljer din Apple-produkt innehåller mer information.

På motsvarande sätt, vad kostar apple service?

AppleCare+ täcker såväl utbyte som reparationsservice av din iPhone, vilket omfattar upp till två fall av oavsiktlig skada varje 12-månadersperiod. För varje fall tillkommer en självrisk på 249 kr för skador på skärm eller baksida i glas och 849 kr för andra typer av oavsiktliga skador. Därefter, vilka levererar åt apple? Beroende på vikten och värdet på din beställning kommer Apple att välja lämplig leveransmetod med antingen post eller transportör. Leveransmetoden för din beställning anges i beställningsbekräftelsen som du får via e-post.

Related

Vilken upplösning på Apple TV?

HD-videor har en upplösning på 1 920 x 1 080, men 4K-videor har en upplösning på 3 840 x 2 160. Det finns ett brett utbud av färger och ljusstyrka.

Folk frågar också har apple en mail?

Aktivera iCloud Mail (eller Mail) och följ sedan anvisningarna på skärmen för att skapa en iCloud Mail-adress. Om du inte ser några anvisningar på skärmen när du har aktiverat iCloud Mail på din iPhone, iPad eller iPod touch har du redan en primär e-postadress för iCloud Mail. Varför kan jag inte logga in på mitt Apple-ID? Om du eller någon annan felaktigt anger ditt lösenord, säkerhetsfrågor eller annan kontoinformation för många gånger kommer ditt Apple-ID automatiskt att låsas för att skydda din säkerhet och du kommer inte att kunna logga in på några Apple-tjänster.

Man kan också fråga hur avslutar jag apple com bill?

Så här säger du upp en prenumeration på din iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Öppna appen Inställningar.
  2. Tryck på ditt namn.
  3. Tryck på prenumerationer.
  4. Tryck på den prenumeration du vill hantera. Ser du inte prenumerationen som du letar efter?
  5. Tryck på Avbryt prenumeration.
Dessutom, kan man byta kameralins på iphone? Då är det dags att byta Kameralins på din iPhone 11! När kameralinsen blivit trasig blir bilderna dåliga och det är viktigt att byta ut den direkt. Köp en ny kameralins innan hela kameran går sönder som du kan byta ut den gamla med. Du löser alla dessa problem genom ett byte av iPhone 11 Kameralins!

Hur mycket kostar det att reparera iPhone?

ModellSkärmbyte. A kvalitetSkärmbyte Tredjepartstillverkad
iPhone 11 Pro Max2999:-3999:-
iPhone 12 Mini2999:-3999:-
iPhone 12/12 Pro3999:-4999:-
iPhone 12 Pro Max4999:-5999:-

By Altheta Russett

Similar articles

Vilken bokklubb är bäst? :: Kan man reklamera en iPhone?
Användbara länkar