Hem > K > Kan Man Läsa Storytel På Kobo?

Kan man läsa Storytel på KOBO?

Storytel har sin alldeles egna läsplatta, Storytel Reader, som du kan logga in på med ett Storytelkonto och på vilken du kan läsa/lyssna på precis samma böcker som du annars lyssnar på i Storytelappen på mobilen/surfplattan. I övrigt kan du tyvärr inte förvänta dig att använda någon sådan här tjänst på någon läsplatta.

Läs mer

Related

Kan någon annan läsa min Messenger?

Hemliga konversationer i Messenger kan bara läsas av dig och den andra personen. Det finns hemliga samtal i Messenger. Personer är blockerade. De kan inte kontakta dig på Messenger eller Facebook när du blockerar någon.

Folk frågar också hur funkar läsplattor?

Den mycket speciella skärmen gör hela skillnaden för läsplattan. Läsplattors skärm kallas e-bläck eller e-papper och det är faktiskt bläck, blandat med magnetiska partiklar, som används! Det gör att färgen i det elektroniska pappret kan dras fram och dras undan med svagström när du bläddrar. Är läsplattor bra? Det finns många fler saker som är bra med läsplattor

Det finns så klart många fler anledningar till varför en läsplatta kan vara rätt för dig. Om du både vill läsa själv och lyssna på dina böcker så finns läsplattor som kan spela ljudböcker. Antingen via inbyggda högtalare eller i anslutna hörlurar.

Kan man surfa på en läsplatta?

En läsplatta är konstruerad på det viset att man ska kunna läsa längre texter utan problem, men precis som hos surfplattor finns olika funktioner att ta hänsyn till. Medan vissa läsplattor inte går att ansluta till internet alls, så finns det plattor med både WiFi och 3G. Vad kan man göra med en surfplatta? En läsplatta är en elektronisk läsenhet (e-bokläsare) som är utformad för att göra läsning av digitala böcker så behaglig som möjligt. Skärmen är oftast av typen elektroniskt papper som gör att texten syns reflexfritt och lika bra även i direkt solsken, men som bara visar gråskalor (svart/vitt).

Related

Kan man låsa upp en spärrad iPhone?

De flesta fall kan inte låsas upp eftersom de låsta iPhones inte kan användas med någon operatör.

Följaktligen, varför ska man ha en läsplatta?

Lång batteritid, en laddning håller flera veckor. Vattentät och klarar 60 minuter ned till 2 meter djup. Stödjer de flesta format, bibliotek anslutna till Overdrive och går att låna biblioteksböcker från övriga via datorn. Man kan också fråga vad är skillnaden på läsplatta och surfplatta? Till skillnad från surfplattor som har inbyggd belysning bakom skärmen så utnyttjar läsplattor istället det naturliga ljuset. Detta gör att läsplattor är överlägsna utomhus i solljus där många surfplattor är svåra eller rent av omöjliga att läsa på.

Med detta i åtanke, kan man läsa böcker på bookbeat?

Med Standard för 149 kr/månad får du ända upp till 100 timmars lyssning och med Premium för 199 kr/mån får du tillgång till obegränsad lyssning och läsning. Du kan när som helst byta till något av våra andra paket. Oavsett vilket paket du väljer så kan du lägga till profiler för 49 kr/månad per användare. Kan man låna böcker till läsplatta? Markera den e-bok som du vill föra över till läsplattan. Håll ner vänster knapp på musen och dra e-boken till ikonen för din läsplatta i vänsterspalten i Adobe Digital Editions. E-boken finns nu på din läsplatta. Koppla från läsplattan från datorn.

Kan man inte lyssna på Storytel på datorn?

På Storytel kan du ta del av ljudböckerna på en vanlig dator om du har en PC med Windows 8 eller 10. Det är dock inte möjligt att lyssna via en Mac.

By Verile Veazie

Similar articles

Finns det något värde i gamla bokmärken? :: Är det tokiga?
Användbara länkar