Hem > V > Vad Är En Bra Svarstid?

Vad är en bra svarstid?

Förut när jag hade ADSL 24 låg svarstiden på cirka 1,5 ms mot Stockholm. Min ledningslängd var 670 meter. Nu när jag har fiber 250 Mbit/s är svarstiden densamma, 1,5 ms. WilleGarvin: Att ha 20-30 ms RTT på dsl är inget fel, det är ett normalt värde.

Läs mer

Related

Vad är dålig svarstid?

Det finns en fördröjning mellan inmatningsdata och versen. Det finns ett antal möjliga orsaker till fördröjningen. Spelservern återkallar rörelser som gjorts i spelet.

Och en annan fråga, vad är bra hastighet på bredband?

8-10 Mbit/s - Denna hastighet passar för E-post, surfa enklare hemsidor och sociala medier. 25-60 Mbit/s - Denna hastighet fungerar bra för streaming av musik, TV och film. 100-150 Mbit/s är vad ca 70 procent av det svenska folket valt som sin hastighet och täcker behoven för de flesta hushåll. Och en annan fråga, hur mycket kostar bredband för en månad? Kostnaden för ett bredband varierar beroende på hur du får bredbandet levererat och vilken hastighet du har. Ett fast bredband på 100 Mbit/s via fiber kostar ungefär 300 kronor i månaden. Ett mobilt bredband på 50 Mbit/s och 40 GB surf kostar ungefär 250-300 kronor i månaden.

Och därefter, Är 100 mbit s snabbt?

8-10 Mbit/s: Denna hastighet passar för E-post, surfa enklare hemsidor och sociala medier. 25-60 Mbit/s: Denna hastighet fungerar bra för streaming av musik, TV och film. 100-150 Mbit/s: 100 Mbit/s är vad ca 70% av det svenska folket valt som sin hastighet och täcker behoven för de flesta hushåll. Följaktligen, vad betyder bredband 150 10? Den första siffran som anges är nedladdningshastigheten. Denna hastighet används när man till exempel ser på film och laddar ner filer. Den andra siffran är hastigheten för uppladdning när du själv skickar information, exempelvis om skickar e-post med bilder eller laddar upp en film.

Related

Vad är bra svarstid på bredband?

Den tid det tar för din dator, mobil eller surfplatta att komma i kontakt med en server kallas svarstid. Om du spelar med ditt mobila bredband är låga svarstider bättre än höga. Även om låga svarstider är bättre än höga spelar trafiken inte lika stor roll.

Följaktligen, vad är dålig svarstid?

Förskjutning - En term som beskriver en fördröjning mellan indata och dess versktällande. Det finns flera tänkbara orsaker till förskutningen inklusive långs svarstid, låg bandbredd och dålig bearbetning eller återgivning. Gummiband - när rörelser som gjorts i spelet vänds om av spelservern. Med hänsyn till detta, vad är bra resultat på bredbandskollen? För att ett resultat ska bli godkänt ska det ligga över den lägre gräns som anges i abonnemanget. Ett bra resultat ligger kring 80-85 % av abonnemangets maximala gräns.

Och en annan fråga, vad är bra ms på fiber?

När fibern väl är på plats, ska du välja minst 100/100 Mbit/s då lägre hastigheter kommer att upplevas som långsamt om du t. ex jobbar hemifrån, samtidigt som familjen streamar film eller spelar onlinespel. Är 100 10 Mbit s bra? 100/10 Mbit/s - Passar dig som vill ladda ner bilder och musik, titta på streamad film eller spela spel online. 100/100 Mbit/s - Passar dig som vill ladda ner bilder och musik, titta på streamad film eller spela spel online och ofta laddar upp stora filer (t. ex: foton och videos).

Vad är det för skillnad på uppladdning och nedladdning?

Nedladdning innebär att du själv hämtar något via internet, till exempel om du köper en ljudbok eller om någon skickar bilder till dig. Uppladdning är det omvända, det vill säga att du skickar något från din dator till någon annan eller till en webbplats.

By Kendrick

Similar articles

Hur viktigt är uppladdningshastighet? :: Vad kostar Telenor bredband?
Användbara länkar