Hem > H > Hur Hittar Man Folks Telefonnummer?

Hur hittar man folks telefonnummer?

Om du har en smartphone eller tillgång till Internet finns tjänster så som Eniro.se, Birthday.se och Hitta.se. Dessa tjänster erbjuder olika sätt att hitta den information du söker. Men om du inte har möjlighet att använda en smartphone eller Internet finns en gratis nummerupplysning för personer med synnedsättning.

Läs mer

Related

Hur grupperar man telefonnummer?

Det finns inga mellanslag före eller efter bindestrecket. Grupperingen ändras beroende på hur många siffror numret innehåller. Detta gäller även om riktnumret har två, tre eller fyra siffror.

Hur hitta folkbokföringsadress?

I fliken ”Privat” på Skatteverkets Mina Sidor hittar du dessa folkbokföringsuppgifter:

  1. namn, adress, särskild postadress, civilstånd med datum,
  2. personnummer och namn för make/maka/partner,
  3. barn under 18 år som du är vårdnadshavare för (då visas personnummer, namn och adress),
Vilket mobilnummer har? Eniro köper informationen om mobilnummer och adresser från de olika operatörerna. Informationen är redan offentlig och finns publicerad i flera medier såsom Eniro:118 118.

Vem ringde mig nyss?

Sök numret här på Eniro och ta reda på vem som ringde. Många nummer har vi, men inte alla, så hjälp gärna till och rapportera ett okänt nummer så hjälper du andra att slippa ovälkomna samtal. Kan man se om någon sökt mig på hitta? Totalt finns cirka 8.4 miljoner individer sökbara i tjänsten. Du kan också fråga vem har sökt på mitt nr? En ny webbtjänst låter dig skapa en profil på internet där du kan se vilka som söker på ditt namn. Redan sedan tidigare finns det en tjänst som visar hur många gånger någon har sökt ditt namn på Google.

Related

Hur hittar man mobilmaster?

Många länder har en karta över var mobilmasterna är placerade, även om Sverige 2010 stängde sin karta som fanns tillgänglig på Posten.

Dessutom, hur får jag reda på de fyra sista siffrorna i personnumret?

För att visa de fyra sista siffrorna krävs ett aktivt val av användaren samt att användaren accepterar att Mrkoll insamlar tidpunkt samt den frågande enhetens IP-adress i samband med begäran. Dessutom, vilket nummer har ringt mig? Några av de appar som finns är Hitta.se, Eniro, 180 och Truecaller. Med de här apparna kan du även söka på nummer samt blockera oönskade nummer så att de inte kan ringa dig igen.

Kan man hitta personnummer på nätet?

Ja. Ditt personnummer är en offentlig handling under offentlighetsprincipen. Det betyder att det ligger ute på internet och att man även kan ringa till Skatteverket för att få reda på ditt personnummer. Dessutom, kan man söka i folkbokföringen? Vad vill du ha hjälp med? - I vyn kan du göra sökningar i Skatteverkets folkbokföringsregister Navet.

Med hänsyn till detta, har ingen adress att skriva mig på?

När du tillfälligt bor på annan adress, eller inte har någon adress alls, så kommer posten fram ändå med Poste Restante. Med Poste Restante tar du emot post precis som vanligt trots att du tillfälligt befinner dig på annan ort utan fast adress.

By Latreshia Vanschuyver

Similar articles

Kan man se vart någon jobbar? :: Vad är postadress exempel?
Användbara länkar