Hem > H > Har Flera Konton På Facebook?

Har flera konton på Facebook?

Det strider mot Facebooks communityregler att ha fler än ett personligt konto. Om du vill representera ditt företag, din organisation, ditt varumärke eller din produkt på Facebook, kan du använda din personliga konto för att skapa och hantera en sida.

Läs mer

Related

Hur lägger man upp en bild på Facebook?

Ditt nyhetsflöde har ett foto högst upp. Om du vill ta ett foto trycker du på kameran på telefonen. Du kan antingen lägga till eller ta bort foton.

Är din kod för Facebook-sms?

Om du får e-postaviseringar eller sms för ett Facebook-konto som inte tillhör dig är det möjligt att någon annan har försökt lägga till din e-postadress eller ditt mobilnummer på ett konto, eller har försökt skapa ett nytt konto med din e-postadress eller ditt mobilnummer. Och en annan fråga, vad är facebook-sms? När du har aktiverat Facebook-sms kan du få sms från Facebook och uppdatera Facebook genom att skicka sms. Om du delar ett mobilnummer med en annan person kan du välja att ta emot Facebook-sms för ett konto eller båda kontona.

Varför får jag ingen Återställningskod från Facebook?

Du kan kanske få tillgång till ditt Facebook-konto igen genom att använda en annan e-postadress eller ett annat mobilnummer som angetts på ditt konto. Använd en dator eller mobiltelefon som du tidigare har använt för att logga in på ditt Facebook-konto, gå till facebook.com/login/identify och följ instruktionerna. Varför står det att jag är inloggad i en annan stad Facebook? Jag känner inte igenom en plats i avsnittet Här är du inloggad på mitt Facebook-konto. Om du ser en plats som du inte känner igen kontrollerar du först om den är kopplad till någon din mobila enhet. Om du använder mobila enheter skickas trafiken ofta via en IP-adress som inte avspeglar var du verkligen befinner dig.

Related

Varför ser jag inga bilder på Facebook?

Ett problem med cache eller tillfälliga data kan vara orsaken till att Facebook inte ser rätt ut i din webbläsare. Du kanske använder webbläsartillägg från tredje part om detta inte löser problemet. Om du vill besöka webbplatsen igen rekommenderar vi att du inaktiverar dessa tillägg.

Vilka enheter är jag inloggad på Messenger?

Du ser de senaste enheterna som du har loggat in med ditt Facebook-konto. Klicka på Se alla alternativ bredvid Där du är inloggad för att se alla inloggade enheter. Är jag inloggad? Öppna Google-kontot. Välj Säkerhet på navigeringspanelen till vänster. Välj Hantera alla enheter på panelen Dina enheter. Där ser du vilka enheter du är inloggad på med Google-kontot och vilka enheter du har varit inloggad på under de senaste veckorna.

Vad är Återställningskod?

Återställningskoden till huvudlösenordet är en unik och personlig kod som utgör det enda sättet att återfå åtkomsten till KEY om du glömmer ditt huvudlösenord. Den är starkt krypterad och kan enbart dekrypteras på en av dina anslutna enheter. Detta innebär att den inte kan dekrypteras på någon annan enhet. Och en annan fråga, Är messenger kopplat till facebook? Ända sen juni 2015 har man kunnat använda meddelandetjänsten Messenger bara genom att ange sitt mobilnummer, namn eller fotografi (här i Sverige endast via mobilnummer). Men nu har Facebook ändrat på det så att alla nya användare måste ha ett Facebook-konto för att använda tjänsten.

På motsvarande sätt, kan man se om någon loggar in på ens messenger?

Bläddra ned till botten av menyn och tryck på Inställningar och sedan på Säkerhet och inloggning. Tryck på Få aviseringar om okända inloggningar. Välj var du vill ta emot dina varningar, exempelvis ditt e-postkonto eller med en Facebook-avisering från en identifierad enhet. Klicka på Spara.

By Esdras

Similar articles

Kan man byta lösenord på Instagram? :: Kan jag se mitt lösenord på Facebook?
Användbara länkar