Hem > H > Hur Kontaktar Jag Instagram Support?

Hur kontaktar jag Instagram support?

E-post [email protected]. Telefonnummer: +1 650 543 480.

Läs mer

Related

Varför kommer inte hela bilden med på Instagram?

No Crop är den bästa appen för att redigera och publicera bilder i full storlek på sociala medier. Är du inte längre intresserad av att dela dina bilder på sociala medier? Du kan ladda ner No Crop gratis och använda den för att publicera dina bilder.

Hur tar man bort tillagda konton på Instagram?

Tryck på eller din profilbild längst ned till höger för att gå till din profil. Tryck på längst upp till höger och tryck sedan på Inställningar. Tryck på Inloggningsuppgifter. Tryck på bredvid kontot som du vill ta bort. Därefter, kan man vara inloggad på instagram på två enheter? Du kan bara vara inloggad på ett Instagram-konto i taget, men din enhet kan lagra inloggningsinformation för flera Instagram-konton. Du kan lägga till eller ta bort inloggningsinformation från inställningarna för Instagram-appen.

Varför blir jag utloggad från Instagram?

Om du tror att någon har hackat sig in på ditt konto, gå till "Applösenord" och "Auktoriserade inloggningar" för att se om någonting är konstigt där. Om du misstänker något, ändra lösenordet direkt – det borde göra att en eventuell hackare blir utloggad. Därefter, kan man arkivera instagram konto? Kontot och alla dess bilder och filmer försvinner permanent direkt och går inte att återskapa. Tänk på att du måste arkivera Instagram-kontot innan du raderar det. Läs här hur du går tillväga.

Related

Kan man skicka meddelande på Instagram om man är blockad?

När du avblockerar personen kommer du att få meddelanden från personen i Direct. Om du blockerar någon kan han eller hon inte gå med i ett utrymme som du har skapat.

Varför står det att jag är inloggad i en annan stad på Facebook?

Jag känner inte igenom en plats i avsnittet Här är du inloggad på mitt Facebook-konto. Om du ser en plats som du inte känner igen kontrollerar du först om den är kopplad till någon din mobila enhet. Om du använder mobila enheter skickas trafiken ofta via en IP-adress som inte avspeglar var du verkligen befinner dig. Vilka enheter är jag inloggad på Facebook? Tryck på längst upp till höger på Facebook. Bläddra ned och tryck på Inställningar och sedan på Lösenord och säkerhet. Gå till avsnittet HÄR ÄR DU INLOGGAD. Du måste kanske trycka på Se mer för att se alla sessioner där du är inloggad.

Hur ska jag logga ut från Facebook?

Tryck på . Bläddra längst ned och tryck på Logga ut. Om du har logga in på Facebook-kontot på flera enheter måste du logga ut från varje enhet separat. Följaktligen, hur länge blir man avstängd från instagram? Hur länge varar ett Instagram-förbud? Längden på ett tillfälligt avstängning beror på ditt antal tidigare förbud och orsakerna till dessa förbud.

Och en annan fråga, vad händer om man blir anmäld på instagram?

Tänk på att din anmälan är anonym, förutom om du anmäler ett intrång i immateriella rättigheter. Kontot som du anmäler ser inte att du har anmält det. Obs! Om du har problem med att ladda upp ett foto av din id-handling från en telefon kan du testa att skicka det här formuläret från en dator.

By Boru Nagelhout

Similar articles

Kan Snapchat bli hackat? :: Kan man byta lösenord på Instagram?
Användbara länkar