Hem > V > Vem Kan Läsa Min Messenger?

Vem kan läsa min Messenger?

Hur väljer jag vem som kan se min händelse i Messenger-appen?

  1. I Messenger trycker du på din profilbild längst upp till vänster.
  2. Tryck på Sekretess på menyn.
  3. Tryck på Händelsemålgrupp.
  4. Välj Offentlig, Bara vänner eller Anpassad.
  5. Tryck på Spara.

Läs mer

Related

Varför visar Messenger att man är aktiv när man inte är det?

Om du stänger av din aktivitetsstatus på en plats visas du fortfarande som aktiv eller nyligen aktiv för dina vänner och kontakter på alla andra platser där du använder Facebook eller Messenger, om du inte också stänger av inställningen där.

Dessutom, vilka personer visas på messenger?

Vänner som är online – De som är online dyker upp högst i ditt flöde och i chatten ser du även de personer som du mest eller senast haft interaktion med. Dessutom, vem kan se vad jag skriver på messenger? Inlägg på öppna grupper är offentliga och kan ses av vem som helst. Dina vänner kan se vad du har skrivit i öppna grupper, och det kan dessutom dyka upp i deras nyhetsflöden.

Vad betyder cirklarna i Messenger?

De visar sig på höger sida i meddelandet: : En blå cirkel betyder att meddelandet skickas. : En blå cirkel med en bockmarkering betyder att meddelandet har skickats. : En fylld blå cirkel med en bockmarkering betyder att meddelandet har levererats. Dessutom, vad betyder blå ring runt profilbild? Om en person eller Sida har delat en händelse som du inte har sett ännu visas en blå ring runt deras profilbild. Tänk på att när du visar någons händelse kan den personen se att du har visat den. Händelser visas i en rad överst i ditt Nyhetsflöde.

Related

Kan någon annan läsa min Messenger?

Hemliga konversationer i Messenger kan bara läsas av dig och den andra personen. Det finns hemliga samtal i Messenger. Personer är blockerade. De kan inte kontakta dig på Messenger eller Facebook när du blockerar någon.

På motsvarande sätt, hur kan man läsa messenger utan att det syns?

Så här gör du:

  1. Få ett meddelande (duh).
  2. Öppna messenger-appen, utan att öppna meddelandet.
  3. Sätt mobilen på flygplansläge.
  4. Öppna meddelandet och läs – ja, det går!
  5. Stäng ner appen och avsluta den helt (dubbelklicka på hemknappen och swipa uppåt på messengerappen)
  6. Öppna den igen.
Vad menas med att meddelandet har blockerats? Om du får ett felmeddelande i Gmail om att ett meddelande har blockerats för att innehållet utgjorde en säkerhetsrisk, kan det bero på flera saker. Gmail blockerar meddelanden som kan sprida virus, till exempel meddelanden som innehåller körbara filer eller vissa länkar.

När står det att man är aktiv på Messenger?

När din Aktivitetsstatus är på: Dina vänner och kontakter ser en eller den tid då du senast var aktiv bredvid din profilbild och på andra platser på Facebook och Messenger. Du ser när dina vänner och kontakter är aktiva eller nyss har varit aktiva. Vad betyder ordet ignorera? Ignorera betyder ungefär detsamma som inte bry sig om.

Därmed, hur vet man om man har blivit blockad?

Tryck på Filter för samtal och SMS på huvudskärmen och välj Blockerade samtal eller Blockerade SMS. Om samtal eller sms-meddelanden blockeras visas motsvarande information i statusfältet.

By Rintoul Giudice

Similar articles

Kan PS3 och PS4 spela med varandra? :: Hur byta profilbild på Messenger?
Användbara länkar