Hem > H > Hur Mycket Får Jag För Min Gamla Mobil?

Hur mycket får jag för min gamla mobil?

Hur gör jag för att panta min mobil och få rabatt?

  1. Värdera din gamla mobil. För att värdera din mobil fyller du i mobilens 15-siffriga IMEI-nummer.
  2. Spana in en ny mobil. Utöver värdet av din gamla mobil får du just nu även en extra rabatt på den nya mobil du köper.
  3. Skicka in din gamla mobil.

Läs mer

Related

Måste man slå landsnummer till mobil?

Du måste ringa ett internationellt nummer. När du ska ringa utomlands slår du numret före landskoden. Om du vill ringa utomlands slår du landskoden och telefonnumret. Detta gäller både fasta och mobila telefoner.

Man kan också fråga när kan jag ta ut en ny telefon?

Du har möjligheten att få ut en ny hårdvara tidigast 3 månader innan den befintliga bindningstiden går ut. Om du har mer än tre månader kvar av abonnemanget kan du köpa ut resterande bindningstid och på så sätt förlänga ditt abonnemang med en ny telefon i förtid. Kan man se samtalshistorik Comviq? Finns inga gratisalternativ för att få fram loggad trafik till/från ett abonnemang - om man inte har inside kontakt med någon som arbetar hos just den operatören. Man kan tom se i vilket område, i bättre fall nerskalat till 3m vart en telefon befinner sig.

Och därefter, hur vet man om telefonen är låst till comviq?

Inga av våra mobiler är operatörslåsta. Är telefonen inte köpt av Comviq och det är ett Comviqkort du sätter i mobilen så behöver du vända dig till den operatör som du har köpt mobilen av för att beställa en upplåsningskod så att du kan låsa upp din telefon. Vad händer om mobilen går sönder under bindningstid? Är det så att skadan går under garanti blir det dessutom kostnadsfritt för dig. Detta ser dom över direkt hos verkstaden. Annars kan du göra så att du t. ex köper ut resterande bindningstid i en klumpsumma och förlänger abonnemanget i förtid, eller helt enkelt köper en ny telefon kontant.

Related

Hur mycket plats tar en bild?

En bild från en vanlig kamera är cirka 5 MB stor. Du får plats med 200 bilder. Bildens storlek är cirka 2 MB. Du kan få plats med 500 bilder på 1 MB.

Därmed, kan man skriva över ett abonnemang?

Överlåtelsen är kostnadsfri. Hur du går tillväga för att överlåta ett abonnemang, och hur lång tid det tar, beror på vilken typ av abonnemang du vill överlåta. Och oavsett vilket abonnemang som ska överlåtas gäller samma regler som för att teckna ett nytt abonnemang: Den nya kunden måste vara över 18 år. Hur skriver man över abonnemang? Att ta över ett mobilabonnemang eller ett mobilnummer

  1. Både den som tar över och den som överlåter måste ha BankID.
  2. Processen måste avslutas inom samma dygn som den inletts.
  3. Om det gäller ett familjabonnemang är det hela abonnemanget som överlåts.
  4. Du som tar över abonnemanget övertar villkor och betalansvar.

Dessutom, hur överlåter man telefonnummer?

Om det är en överlåtelse mellan två privatpersoner loggar du in på Mitt Telia med hjälp av BankID. När du fyllt i uppgifter om den som ska ta över abonnemang och tjänster kommer ett mail till dig och den som ska ta över abonnemanget där ni godkänner överlåtelsen med hjälp av BankID. Vad kostar det att flytta fast telefoni? Om du har tjänsten Fast telefoni via telefonjacket flyttas telefonnumret från en installationsadress till en annan och då kostar flytten 550 kr. Flytta ditt nummer genom att kontakta kundservice på 90 222.

Dessutom, hur funkar nummerflytt?

Att flytta sitt nummer är inte så krångligt som man kan tro! Se bara till att du inte har någon bindningstid kvar hos din tidigare operatör och att numret är registrerat på dig. Numret flyttas inom ca 5-6 arbetsdagar från att du har kommit igång med ditt nya abonnemang, självklart meddelar vi om exakt tid via SMS.

By Kristan Duffrin

Similar articles

Hur flyttar man över allt från iPhone till iPhone? :: Hur överlåter man abonnemang Comviq?
Användbara länkar