Hem > H > Hur Mycket Kostar Audible?

Hur mycket kostar Audible?

Audible kostar 7,99 brittiska pund vilket ungefär motsvarar 100 svenska kronor. Då får du en credit per månad vilket du alltså kan omvandla till en ljudbok. Om du lyssnar på mer än en bok per månad kan du uppgradera och få fler credits varje månad fast till ett högre pris.

Läs mer

Related

Hur mycket plats tar en bild?

En bild från en vanlig kamera är cirka 5 MB stor. Du får plats med 200 bilder. Bildens storlek är cirka 2 MB. Du kan få plats med 500 bilder på 1 MB.

Hur mycket kostar Storytel?

Storytel Unlimited kostar 179 kr/månad och räcker för en vuxen och ett barn som använder den barnsäkra funktionen Kids mode. Med detta i åtanke, vad ska jag läsa i sommar? 7 klassiker du hinner läsa i sommar

  • Århundradets kärlekssaga av Märta Tikkanen (1978)
  • En okänd man av Marguerite Yourcenar (1982)
  • Bödeln gråter av Frédéric Dard (1956)
  • Kejsarn av Portugallien av Selma Lagerlöf (1914)
  • När skruven dras åt av Henry James (1898)
  • Tre män i en båt av Jerome K. Jerome (1889)

Vad kostar Ljudboksabonnemang?

Efter din testperiod löper ditt ljudboksabonnemang på. Nextory.se enklast ljudboksabonnemang heter Silver och kostar 139 SEK / månad. Nextory har också Abonnemang Guld 169 SEK / månad och Abonnemang Familj fr. 199 SEK / månad. Därefter, Är storytel gratis? Storytel har vanligtvis 14 dagar gratis till nya användare - där du som lyssnare får fri tillgång till appen under provperioden. Du får läsa och lyssna obegränsat, helt utan bindingstid. För tillfället har Storytel höjt provperioden till 30 dagar och då får du prova appen gratis i 16 dagar till, alltså 30 dagar gratis.

Related

Hur mycket text är 2 minuter?

Hur lång tid tar det att säga ett ord? Fem till tio sekunder är hur lång tid det har gått när du säger en mening. Ett tal på en halv A4 är ungefär två minuter. Det är värt att hålla sig under 5 minuter om du är på en fest där du inte är den enda som talar.

Och en annan fråga, vem står bakom storytel?

#ÄgareSTORY B
1Jonas Sjögren och bolag7 541 244
2EQT7 497 336
3Swedbank Robur Fonder5 138 793
4Jonas Tellander4 900 000
Är Storytel eller Nextory bäst? Storytel – Utbud. Utbudet är väldigt likt överlag, men Storytel har snäppet större utbud. Ska du läsa engelska titlar är Nextory att föredra, men utbudet på engelska på Storytel är inte dåligt det heller. Utbudet känns välsorterat i båda apparna då de rekommenderar de mest populära titlarna först i deras kategorier.

Kan man inte lyssna på Storytel på datorn?

På Storytel kan du ta del av ljudböckerna på en vanlig dator om du har en PC med Windows 8 eller 10. Det är dock inte möjligt att lyssna via en Mac. Vilken Ljudboksapp? Bookbeat. Även Bookbeat har goda betyg från sina användare, i Google Play har den total betyget 4,4/5 och i App Store 4,6/5 stjärnor. Betygen har getts av cirka 29 000 unika användare.

Hur många kan lyssna samtidigt på BookBeat?

Du kan ha upp till 5 profiler och alla profiler kan lyssna samtidigt. Varje profil som du lägger till får lika mycket lyssning som huvudkontot. Om du har BookBeat Standard så kommer alla dina profiler ha 100 timmars lyssning och läsning.

By Lenhart

Similar articles

Vilken är bäst av Storytel eller BookBeat? :: Vilket Ljudboksabonnemang är bäst i test?
Användbara länkar