Hem > V > Vilken Nas Ska Jag Välja?

Vilken nas ska jag välja?

Bäst i test NAS (5 snabba modeller som klarar allt)

  • Qnap TS-251A. Qnap TS-251A är verkligen den NAS som är vårt val av bäst i test i vårt test av olika varianter av NAS men även ”PC för alla” lyfter fram Qnap TS-251A som deras bäst i test.
  • Zyxel NAS542.
  • WD My Cloud Personal.
  • Asustor AS 3202T.
  • Synology DS218j.

Läs mer

Related

Vilken e bokläsare är bäst?

Det finns andra egenskaper. Det var det bästa testet. Det finns en pocketbok. Touch HD 3. Alla kan göra ett test på datorn. Goodereader.com har kundrecensioner. Recensioner är de bästa. Det finns en enhet som kallas Kindle. Det finns paperwhite. PC:n var bäst placerad i jämförande tester. Techradar recension. Den bästa budgeten. Det finns en bok som heter "Kobo". Clara är HD. Alla har ett topputbud av datorer.

Folk frågar också vilken hårddisk till nas?

Rekommendationer - NAS

  • Seagate Ironwolf 10 TB - Mest utrymme. Seagate Ironwolf 10 TB. 9.0 Expertomdöme.
  • Toshiba N300 8TB - Bäst prestanda/Prisvärd 8TB-modell. Toshiba N300 8TB. 8 Expertomdöme.
  • Toshiba N300 6TB - Prisvärd 6TB-modell. Toshiba N300 6TB. 6.5 Expertomdöme.
  • Toshiba N300 4TB - Prisvärd 4TB-Modell. Toshiba N300 4TB.
Vad kostar en NAS? Välj hårdvara. Första steget är att välja en Nas-modell. Det finns stor variation i utbudet. Nasar kan kosta allt från några hundralappar till tiotusentals kronor.

Hur loggar jag in på min NAS?

Logga in med servernamn eller IP-adress:

  1. Säkerställ att din dator är ansluten till samma nätverk som din Synology NAS.
  2. Ö ppna en webbläsare på din dator, ange något av följande i adressfältet och tryck sedan på Enter på ditt. tangentbord:
  3. Ange ditt användarnamn och lösenord samt klicka på
Varför ska man ha en NAS? NAS har många fördelar. Jämfört med en extern usb-hårddisk får du först och främst plats med mer eftersom du kan ha flera hårddiskar i ett och samma skal. Dessutom har du möjlighet att få en säkrare backup genom att spegla dem. Att spegla en NAS innebär att du får backup på två olika hårddiskar.

Related

Vilken upplösning har HD 720p?

För att kallas HD måste en tv ha minst 1 280 horisontella och 720 vertikala upplösningar. I början av millenniet upptäckte man att filmer gör sig bäst i bredbildsformatet.

Man kan också fråga vad kan man göra med en nas?

En NAS öppnar en helt ny värld när det gäller uppspelning av mediafiler som bilder, video och musik. Förutom att alla har tillgång till samma filer samtidigt, kan du med hjälp av en mediaspelare som Apple TV och WD TV Live spela musik och filmer direkt på en TV utan att använda en dator. Vad är en NAS enhet? NAS (Network Attached Storage) är en intelligent lagringsenhet som är ansluten till ditt nätverk hemma eller på kontoret. Du kan lagra din familjs och dina kollegors alla filer på NAS:en, från viktiga dokument till värdefulla bilder, musik- och videosamlingar.

Kan inte ansluta till NAS?

Det skulle dock kunna handla om att Windows försöker ansluta till NAS-enheterna så tidigt i starten att nätverket ännu inte är tillgängligt. Det finns ett projekt på Github som försöker angripa detta problem: https://github.com/thexmanxyz/network-share-reconnecter/. På vilka två sätt kan en NAS anslutas till ett nätverk? Istället fjärrstyr du den genom någon av de plattformar som stöds. Det kan vara allt från din dator med Windows eller macOS, din mobiltelefon eller kanske en surfplatta, beroende på vad dina användningsområden är. Se bara till att koppla upp NAS:en mot internet för att andra plattformar ska hitta den.

Och en annan fråga, kan inte se min datorer i nätverket windows 10?

Fix-2 Kontrollera om nödvändiga tjänster körs- Vissa tjänster är mycket nödvändiga för att se andra datorer i ditt nätverk. 1. Att öppna Tjänster verktyg, klicka på Sök rutan och skriv ”services”Och klicka sedan på”Services”I fönstret för förhöjda sökresultat.

By Gilli Hankins

Similar articles

Kan inte ansluta nätverksenhet Windows 10? :: Kan inte se min datorer i nätverket Windows 10?
Användbara länkar