Hem > H > Hur Många Lyssnare Har Tutto Balutto?

Hur många lyssnare har Tutto Balutto?

Med sina 200 000 unika lyssnare i veckan har ”Tutto Balutto” vuxit till att bli en Sveriges tio största podcaster alla kategorier.

Läs mer

Related

Hur många ord är det på en A4?

En vanlig A4-blankett rymmer cirka 500 ord. Det finns 4 500 tecken.

Hur många lyssnare har podden Ursäkta?

Podden Ursäkta är landets just nu tredje största kommersiella med sina 125 000 unika lyssnare i veckan. Dessutom, hur många lyssnare har värvet? I Orvestos undersökning 2016 var Värvet (tillsammans med Alex & Sigges podcast) den näst mest lyssnade poddradioprogrammet i Sverige med omkring 200 000 lyssnare varje månad. 2019 har programmet 86 000 lyssnare i veckan.

Vem äger Podplay?

Podplay är Bauer Medias digitala podcastplattform och finns tillgänglig på podplay.com och som app till iPhone och Android. På Podplay finns ett stort urval av populära poddar inom bland annat true crime, dokumentär och komedi. Lyssna när du vill, var du vill - helt gratis. Vad är en podcast? Poddare / poddmakare är en den som pratar i en podcast. Poddsändning är en tjänst som innebär nedladdning av radio, musik, videofilm mm online och som sedan kan spelas upp när det passar användaren. Att podda är en livsstil, du väljer själv när du vill lyssna och vem du vill lyssna på.

Related

Hur många kalorier bränner man på 14000 steg?

En person kan förbränna upp till 500 kalorier genom att gå 10 000 steg. Om du går 10 000 steg om dagen förbränner du 3 500 kalorier i veckan. Du måste se till att du förbränner fler kalorier än du förbrukar för att få en hållbar viktminskning.

Med tanke på detta, vad ska jag lyssna på?

10 poddtips att lyssna på i sommar

  • Skäringer Mannheimer.
  • Det skaver.
  • Daddy Issues.
  • Flashback Forever.
  • Gott folk.
  • Singelrådet.
  • P3 Dokumentär.
  • Stil i P1.
Kan man tjäna pengar på en pod? Det är svårt att tjäna pengar på poddar.

En orsak är att sponsorerna inte får veta vem som lyssnar, bara antalet nedladdningar och de som eventuellt hör av sig. Det går inte att skaffa data om lyssnarna som Google och Facebook gör. Men blir podden stor så går det att tjäna pengar.

Hur gör man för att tjäna pengar på YouTube?

Du kan tjäna pengar på YouTube genom att ansöka till och bli godkänd i YouTubes partnerprogram. Du kan även kvalificera dig för att få Shorts-bonusar som en del av YouTube Shorts Fund utan att du är med i YouTubes partnerprogram. Vad krävs för att starta en podcast? Steg-för-steg: Så här gör du!

  1. Förbered avsnittet. ”Ha en idé om vilket ämne du ska prata om, och skapa en röd tråd utifrån det! Skriv helst inte ett manus som du läser rakt upp och ner – det blir alldeles för stolpigt.”
  2. Spela in. ”Börja med enkel teknisk utrustning!
  3. Distribuera.

Följaktligen, kan man lyssna på rättegångar?

Poddar om brott, mord, rättsfall och polisarbete. Verkliga brott och mordfall blandas med rättegångar och polisutredningar. Det här är genren för dig som gillar dramatik, true crime, krim och spänning. Är du sugen på att lyssna på true crime poddar på svenska eller bästa true crime poddar 2022 hittar du dem här.

By Alessandro

Similar articles

Vilken Pokémon ska man satsa på? :: Kan man lyssna på podcast utan internet?
Användbara länkar