Hem > H > Hur Kan Man Spela In Skärmen?

Hur kan man spela in skärmen?

Spela in innehållet på telefonens skärm

 1. Svep nedåt två gånger från skärmens överkant.
 2. Tryck på Skärminspelning .
 3. Välj vad du vill spela in och tryck på Starta.
 4. Du avslutar inspelningen genom att svepa nedåt från skärmens överkant och trycker på aviseringen Skärminspelning .

Läs mer

Related

När jag startar datorn blir skärmen svart?

Se till att den är inkopplad och påslagen. Om det inte fungerar, prova ett annat uttag för att se till att vägguttaget inte är trasigt. Kontrollera kabeln mellan bildskärmen och datorn för att se till att den är inkopplad som den ska.

Hur man spelar in på mobilen?

Så spelar du in på Android

 1. Om du har en Android-telefon behöver du först hämta appen AZ Screen Recorder från Google Play.
 2. När appen är installerad startar du den, och det kommer att dyka upp en liten ikon på skärmens vänstra sida.
 3. När du har spelat in din video kan du dela den med andra, exempelvis via e-post.
Hur spela in ljud Android? Med Android-appen Smart Voice Recorder blir din mobiltelefon en bra ljudinspelare. Appen är enkel att använda och en smart funktion är Skip Silence, som gör att den bara spelar in när det finns något ljud. Kör du Iphone behövs ingen separat app. Du kan du välja den inbyggda funktionen Voice Memo.

Får man spela in samtal i hemlighet?

Om den som spelar in själv är närvarande i samtalet gör den personen inte sig skyldig till något lagbrott. Däremot är det olagligt att i hemlighet spela in ljud i ett sammanhang där en själv inte är närvarande. Och därefter, får man enligt lag spela in samtal? Det är okej för dig att spela in samtalet, även om din vän inte har godkänt det. På grund av den fria bevisföringen i svensk domstol får du använda i princip vad som helst som bevis, och att använda dig av det inspelade samtalet i en tvist borde inte vara några problem.

Related

Hur halverar man skärmen?

För att få ett programfönster att täcka halva skärmen behöver du högerpiltangenten och vänsterpiltangenten.

Kan man spela in ett samtal på iPhone?

Om du vill spela in ett aktivt samtal finns det två tillvägagångssätt. Antingen trycker du på hemknappen för att gå till din startskärm och öppna upp Tapeacall. Tryck på inspelningsknappen, slå ihop samtalen och det spelas in. Du kan också trycka på ”lägg till samtal” och välja Tapeacall i din telefonbok. Hur klipper man i en ljudfil? Klipp MP3-filer på Android med MP3 Cutter

Steg 1: Installera det från din Play Butik. Tryck sedan på MP3 Load-alternativet för att lägga till MP3-filen som ska redigeras. Steg 2: Tryck på Play-ikonen för att börja spela MP3 och tryck på den röda ikonen när du når önskad startpunkt.

Hur klipper man ihop röstmemon?

Markera en inspelning i appen Röstmemon på datorn. Klicka på knappen Redigera för att öppna inspelningen i redigeringsfönstret. Klicka sedan på putsningsknappen . Om du har en styrplatta eller en Magic Mouse klickar eller trycker du med två fingrar på inspelningen och väljer sedan Putsa inspelning. Hur klipper man ihop ljudfiler? Trimma ett musik- eller ljudklipp

 1. Markera ljudklippet på bilden.
 2. Under Ljudverktyg på fliken Uppspelning klickar du på Trimma ljud.
 3. I dialogrutan Trimma ljud klickar du på Spela upp-knappen för att bestämma var du vill trimma ljudklippet.
 4. När du kommer till stället där du vill göra ett klipp klickar du på Pausa-knappen.

Hur spelar man in på en Samsung?

[RÖSTMEMO] Spelar in din röst och konverterar den sedan till text på skärmen, så kallad STT. Under inspelning, Du kan avvisa inkommande samtal under inspelning. BOOKMARK de punkter du vill markera.

By Mima Lococo

Similar articles

Kan man köpa 1 AirPod? :: Hur stor är en ljudfil?
Användbara länkar