Hem > V > Vad Är Stranger Se?

Vad är stranger se?

Stranger.se är chattjänsten där du kan vara så anonym du vill. I appen slumpas en chatt fram åt dig med en främling. Det finns varken video eller ljud - chatten går bara ut på att skriva till andra. Det är väldigt enkelt.

Läs mer

Related

När kom Stranger Things 3 ut?

Alla avsnitt av den första säsongen släpptes på internet. Den andra och tredje säsongen släpptes i oktober förra året. Den andra delen av seriens fjärde säsong kommer att släppas den 1 juli samma år.

Var kan man chatta anonymt?

Som gäst i chattrummen har du möjlighet att vara helt anonym och du kommer igång att börja chatta med nya bekantskaper på nolltid. Sedan 2014 har sajten varit en mötesplats för chattsugna människor online som gärna vill hitta nya människor att videochatta med. På motsvarande sätt, hur mycket tjänar man som chattoperatör? Lön: 6000 - 8000 kr/mån vid ca 2-3 timmars arbete per dag. Upp till 40 000 kr om du är effektiv och arbetar heltid.

Vart kan man ringa om man behöver prata?

Ring 112 om du är i fara och det är bråttom. Här kan du få stöd av en kurator och prata om sånt som du funderar mycket på eller behöver få hjälp med. Du kan ringa 116 111, mejla eller chatta. Följaktligen, kan man smsa med bris? För dig upp till 18 år. Barn och unga kan kontakta Bris kuratorer genom att ringa till Bris telefon 116 111, skriva till Bris-mejlen eller chatta i Bris-chatten. Den som hör av sig är anonym och kuratorn har tystnadsplikt. Att ringa är gratis och syns inte på telefonräkningen.

Related

När släpps säsong 4 Stranger Things?

Den fjärde säsongen av Stranger Things har premiär den 27 maj. Den andra delen kommer att släppas den 1 juli.

Dessutom, vad är angelchat?

Svenska appen Angelchat har funnits sedan början av 2020, och har redan över 12 000 användare, de flesta är unga kvinnor. Du kan både söka hjälp och erbjuda din hjälp i appen, och du får vara anonym. – Det unika med Angelchat är att du som söker hjälp matchas ihop med en ”ängel” som har varit där du är. Vad är en Chattmoderator? Vad gör en chattmoderator? Som volontär modererar du Nyytis gruppchatt tillsammans med en annan volontär. Uppgiften innebär att öppna diskussionen, hålla igång den under de två timmar som chatten är öppen och att till slut avsluta chatten.

På motsvarande sätt, vad kan jag göra för att tjäna extra pengar?

27 tips på hur du kan tjäna pengar hemifrån (online)

  1. Bli en virtuell assistent.
  2. Transkribera ljud- och videofiler.
  3. Erbjud språklektioner.
  4. Affiliate – skicka kunder till rätt butik.
  5. Samarbeta med distanslager.
  6. Gör nischade videoklipp.
  7. Skriv texter.
  8. Översätt texter.
Hur man kan tjäna pengar snabbt? 7 sätt att tjäna pengar snabbt hemifrån
  1. Fyll i betalda undersökningar. Om du vill tjäna pengar snabbt hemifrån, då kan du fylla i undersökningar på internet.
  2. Sälja gamla kläder och prylar på nätet.
  3. Spela poker.
  4. Hyr ut din lya på Airbnb.
  5. Upptäck gigekonomin på nätet.
  6. Designa hemsidor.
  7. Bli produkttestare hemifrån.
  8. Sitt barnvakt.

Och därefter, vem kan man ringa när man har ångest?

Du ska söka hjälp direkt om du har så stark ångest att du har svårt att stå ut. Du kan till exempel kontakta en psykiatrisk akutmottagning. Du ska ringa 112 om du har tankar på självmord eller att skada dig själv. Du kan alltid ringa 1177 och få sjukvårdsrådgivning och råd om var du kan få hjälp.

By Aurie Mogensen

Similar articles

  • Vad händer i Stranger Things?

    Det finns en fråga om när programmet kommer att börja sändas. Serien tar oss tillbaka till 80-talet i Indiana, och den har fått mycket uppskattning för sin skildring av 80-talets populärkultur, referenser och sina outfits.

Kan man ringa 1177 för ångest? :: Hur kan man starta en konversation?
Användbara länkar