Hem > H > Hur Loggar Man In På Pokémon Go Via Facebook?

Hur loggar man in på Pokémon Go via Facebook?

I dagsläget kan man skapa ett konto och logga på spelet genom att registrera sig med en epost-adress eller ansluta sig via sitt Google-konto. När spelet snart får stöd för inloggning via Facebook så kommer man även att kunna koppla sitt Pokémon Go-konto till sitt Facebook-konto.

Läs mer

Related

Hur lägger man upp en bild på Facebook?

Ditt nyhetsflöde har ett foto högst upp. Om du vill ta ett foto trycker du på kameran på telefonen. Du kan antingen lägga till eller ta bort foton.

Man kan också fråga varför funkar inte pokémon go på huawei?

Efter uppdateringen kommer spelare med 32-bitarsversionen inte längre att kunna komma åt sina konton utan att uppgradera till 64-bitars operativsystem, medan spelare som redan har 64-bitars Android inte kommer att påverkas av uppdateringen. Därefter, hur man tränar sin pokémon? Dina Pokemon kan du träna på särskilda ”gym” för att de ska bli starkare och få högre CP = Combat poäng. Gymmen finns i den fysiska världen. Men det är inte bara dina Pokemons som får träning, alla Pokemonjagare får motion via spelet när de är ute och letar nya Pokemons, Gym och Poke stops.

Kan inte lägga till vänner Pokémon GO?

Öppna Pokémon GO på din smartphone. Klicka på din avatar (nedre vänstra hörnet). Klicka på fliken "Vänner" längst upp. Tryck på ikonen "Lägg till". Vart kan man köpa Pokemon Kort Sverige? Köp Pokémon hos Lekia.se.

Related

Varför ser jag inga bilder på Facebook?

Ett problem med cache eller tillfälliga data kan vara orsaken till att Facebook inte ser rätt ut i din webbläsare. Du kanske använder webbläsartillägg från tredje part om detta inte löser problemet. Om du vill besöka webbplatsen igen rekommenderar vi att du inaktiverar dessa tillägg.

Med hänsyn till detta, var finns mina lösenord?

Visa, radera, redigera eller exportera lösenord

  • Öppna Chrome-appen. på en telefon eller surfplatta med Android.
  • Tryck på Mer. till höger om adressfältet.
  • Tryck på Inställningar. Lösenord.
  • Visa, radera, redigera eller exportera lösenord: Visa: Tryck på Visa och hantera sparade lösenord på passwords.google.com.
Vad har jag för lösenord? Visa, radera eller exportera sparade lösenord

Du kan se vilka konton som har sparade lösenord genom att gå till passwords.google.com eller visa lösenorden i Chrome. Du måste logga in igen för att se lösenorden.

Vad är mitt lösenord?

Byt lösenord

Öppna Google-kontot. Du kan behöva logga in. Välj Logga in på Google under Säkerhet. Välj Lösenord.
Och därefter, hur lägger man in en pokémon i ett gym? Om det är första gången du närmar dig ett pokégym så måste du välja lag. Du väljer det röda, det blåa eller det gula. När du vet vilket lag du är med i kan du sedan välja om du vill "gymma" dina pokémon på ett gym som ägs av ditt eget team eller av något av de andra.

Hur man skaffar Pokémon Go i Sverige?

UPPDATERING: Appen finns nu att ladda ned i svenska Appstore och svenska Google Play. Den kan alltså laddas ned precis som vanliga appar. Pokémon Go blev en monsterhit på en vecka i USA, Australien och Nya Zeeland.

By Samy Bagby

Similar articles

Hur får man inbjudan till Clubhouse? :: Vad är mitt lösenord på Pokémon go?
Användbara länkar