Hem > H > Hur Lång Tid Har Jag Kvar På Mitt Abonnemang Comviq?

Hur lång tid har jag kvar på mitt abonnemang Comviq?

Vi på Comviq har ingen uppsägningstid på våra mobilabonnemang. Om du har köpt en mobil, och valt att betala den på avbetalning, ihop med ditt abonnemang gäller en bindningstid på 24 månader. Tänk på att du alltid betalar för innevarande faktureringsperiod. Inga återbetalningar för innevarande faktureringsperiod görs.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte aktivera mitt SIM-kort?

När sim-kortet sätts in i telefonen ska det aktiveras automatiskt. Om telefonen inte kan hitta sim-kortet eller om sim-kortet inte är giltigt, kontakta kundtjänst.

Kan man behålla sitt mobilnummer om man byter operatör?

Kan jag behålla mitt telefonnummer när jag byter operatör? Du kan ta med dig ditt telefonnummer när du byter operatör. Du kan dock inte ta med ditt fasta telefonnummer i samband med flytt till ett annat riktnummerområde. En operatör är enligt lag skyldig att lämna ifrån sig ett nummer till en annan operatör. Och därefter, kan man byta abonnemang under bindningstiden hos tre? Under bindningstid Om du har bindningstid kvar på ditt abonnemang kan du förläng till en abonnemangsform med samma eller högre månadskostnad. När du har bytt upp ditt abonnemang går det inte att byta tillbaka till den ursprungliga abonnemangsformen. Kontakta vår kundservice om du vill göra en ändring.

På motsvarande sätt, kan man byta nummer om man har abonnemang?

Att flytta sitt nummer är inte så krångligt som man kan tro! Se bara till att du inte har någon bindningstid kvar hos din tidigare operatör och att numret är registrerat på dig. Numret flyttas inom ca 5-6 arbetsdagar från att du har kommit igång med ditt nya abonnemang, självklart meddelar vi om exakt tid via SMS. Kan man byta sin gamla mobil på Comviq? Ja, även nya kunder kan byta in sin gamla mobil i samband med att man blir kund hos Comviq.

Related

Hur kan jag se vem som använder mitt WiFi?

Du kan granska dataanvändning och visa enheter som är anslutna till nätverket. Du kan trycka på internet. Du kan trycka på Enheter högst upp. Om du vill se mer information trycker du på en enhet och en flik. Realtidsanvändning är den mängd data som enheten för närvarande använder.

Följaktligen, när kan jag byta telefon?

Kolla när du kan uppgradera

När du har haft din mobil 12 månader kan du uppgradera till en ny, utan att det kostar något extra.
Folk frågar också kan man byta ut sin telefon? Byt in din gamla mobiltelefon. Vi erbjuder möjligheten att sänka din månadskostnad och låta din gamla mobiltelefon få ett nytt liv på en annan marknad. När du lämnar in din gamla mobiltelefon och samtidigt köper en ny får du värdet i rabatt på den nya mobilen.

Folk frågar också finns comviq kompis?

Alla som har Comviqs kontantkort kan från och med idag välja att köpa värdebeviset "Comviq Kompis" för 150 kronor när de laddar sin mobiltelefon. Från laddningstillfället får man då 30 dagar på sig att ringa andra Comviq-kunder med 0 kronor i minutavgift. Vad kostar Comviq i månaden? Skaffa mobilt bredband. Surfa obegränsat för bara 399 kr/mån.

Och en annan fråga, Är comviq och tele2 samma operatör?

Comviq ägs av Tele2 och erbjuder flera olika abonnemang i lågprisskiktet. 1 GB extra surf kostar 55 kronor och utgår efter 30 dagar. Abonnemangen har inga bindnings- eller uppsägningstider. Beroende på abonnemang ingår mellan 100-1 000 ulandsminuter till EU/EES samt 12 andra länder, till exempel USA och Kina.

By Cobby

Similar articles

Kan man byta telefon hos Comviq? :: Kan man beställa nytt simkort med samma nummer?
Användbara länkar