Hem > H > Hur Länge Räcker Comviq Kompis?

Hur länge räcker Comviq kompis?

Efter förbrukad data kostar surf 0,95 kr/MB. Om kontantkortet inte tankas inom 12 månader blir det ogiltigt och numret kan inte aktiveras igen.

Läs mer

Related

Hur länge ska EPS torka?

Hur lång tid tar det för cementet att torka? Det vatten som används för cementhärdning är självavtorkande. Om golvytan inte behöver beträdas eller om golvytan måste läggas inom 3 dagar kan slipsatsen läggas omedelbart.

Varför är Comviq billigare än Tele2?

Varför är Comviq billigare än Tele2? Comviq är som sagt ett varumärke som ägs av Tele2. Att Comviq kan erbjuda bättre priser beror bland annat på en annan strategi gällande fysiska butiker och ett större fokus på onlinekundservice. Vilket nät går Tele2 på? Tele2 samarbetar med Telenor runt GSM, 4G samt 5G. De samarbetar också med Telia för 3G (där 3G sannolikt har samma bäst-före datum som hos Telia).

Dessutom, vilka operatörer använder tele2 nät?

De täcker 99,9 procent av Sveriges befolkning och är även en av de ledande operatörerna i arbetet med att bygga ut 5G-nät. Vilka operatörer använder Tele2-nätet? Förutom operatören Tele2, som erbjuder abonnemang med stöd för 5G, använder Comviq, Katshing och Penny Tele2:s nät. Man kan också fråga hur kollar man saldo på mobilen? *120# lur Visa saldo, potter och prisplan. *120*1# lur Visa sms-saldo för tjänsten Sms till alla. *120*2# lur Visa fria minuter för prislistan Flexibel. *120*3# lur Visa saldo på ditt bonuskonto.

Related

Hur länge räcker 10 GB surf?

För att titta på video i 20 timmar, lyssna på musik i 100 timmar eller surfa i 160 timmar räcker det med 10 gigabyte surfing.

Följaktligen, hur ser man saldo på 3?

Du kan se kvarvarande surfmängd genom att logga in på Mitt3. Om kontantkortet är oregistrerat så ska det gå att registrera det på din befintliga Mitt3-inloggning, men det låter som att det inte riktigt gick vägen när du försökte. Följaktligen, hur fungerar kontantkort telenor? Du laddar kontantkortet med Extrasaldo, sedan är det den summan du ringer och surfar med på resan. Extrasaldot ligger separat från det du ringer med till vardags (Fastpris eller Rörligt). När du är hemma ringer och surfar du med din vanliga prisplan igen.

Hur mycket surf har jag kvar på mitt kontantkort?

Vad har jag för saldo/hur mycket surf har jag kvar på mitt kontantkort? Du kan också knappa in *121# och samtalslur på din mobil. Man kan också fråga var hittar man pukkod? Här hittar du din pukkod:

  • När du loggar in i Mitt Företag för användare, gå till fliken "Abonnemang". Där hittar du ditt simkort med pukkod.
  • På pappret där ditt sim-kort satt när du fick det.
  • Kontakta kundservice om du vill få koden hemskickad.
  • Du kan även få koden uppläst på din röstbrevlåda av kundservice.

Folk frågar också hur många siffror har en pinkod?

Med pin-kod menar vi koden som skyddar sim-kortet, den koden är densamma även om du flyttar sim-kortet till en ny telefon. Pin-koden är alltid 4 siffror. Koden som finns på din mobil eller surfplatta kallas låskod och ändras i enhetens inställningar.

By Nordin Ritson

Similar articles

Hur säger jag upp mitt Comviq abonnemang? :: Vad är koden till Comviq?
Användbara länkar