Hem > K > Kan Man Ha Två Telefoner Med Samma Nummer?

Kan man ha två telefoner med samma nummer?

Med tjänsten kan man, utan att byta SIM-kort, använda samma nummer i två telefoner. Tjänsten ansluts till ett befintligt abonnemang (huvuda- bonnemang), och i kombination med detta öppnas ett annat abonnemang (tvillingkort) åt kunden. Tvillingkortet har eget mobiltelefonnummer samt egen PIN-kod och PUK-kod.

Läs mer

Related

Vem har nummer 076?

Majoriteten av de som söker efter 076 befinner sig i Sverige. Vstra Gtalands län är ett av de vanligaste länen.

Dessutom, när aktiveras mitt nya simkort comviq?

Aktivering av ditt nya SIM-kort

Aktivering av det nya SIM-kortet sker automatiskt 7 dagar efter din beställning. Det beror på att du alltid ges 14 dagar ångerrätt på ditt köp. Flyttar du från Tele2 aktiveras SIM-kortet automatiskt efter 5 arbetsdagar. Du kan själv aktivera ditt SIM-kort i förväg, på Mitt Konto.
Och en annan fråga, hur aktiverar jag mitt sim-kort? När du vill aktivera ditt sim-kort gör du det genom att sätta det i din mobil, modem, router, surfplatta eller dator. Sim-kortet aktiveras automatiskt när det placeras i sim-kortsfacket i din enhet.

Varför funkar inte mitt kontantkort?

Var det länge sedan du laddade ditt kontantkort? Då kan det vara bra att kontrollera om kortet fortfarande är giltigt. Du behöver fylla på kontantkortet minst en gång per år, annars avslutas det. Hur länge håller ett SIM-kort? De flesta operatörer har 12 månaders giltighetstid efter att du senast laddade kontantkortet. Det innebär att du måste ladda ditt kontantkort minst en gång om året för att det ska fortsätta gälla.

Related

Är Ultra HD och 4K samma sak?

4K-upplösning är en typ av UHD-upplösning. Samma sak kan sägas om Ultra HD, 4K TV, Ultra High Definition TV och 4K UHD TV.

Vad kostar ett nytt SIM-kort Telenor?

Beställ nytt sim-kort

Kortet kostar 200 kr (exkl. moms). Det gamla kortet fungerar tills du sätter in det nya. Det nya aktiveras automatiskt när du stoppar in det i telefonen.
Med hänsyn till detta, hur många tvillingkort kan man ha? Tvillingkort blir Extra data-sim

Det innebär att många använder sina extra data-sim i till exempel en surfplatta, mobil bredbandsrouter eller direkt i datorn om den har sim-port. Ytterligare en fördel är du kan ha upp till 5 extra data-sim kopplat på ditt företagsabonnemang.

Därefter, vilka operatörer har tvillingkort?

Mobiloperatören Tele2 erbjuder nu e-sim, vilket gör att man kan ha flera abonnemang i en och samma telefon. Tele2 är därmed bland de första operatörerna i Sverige att erbjuda e-sim. Man kan också fråga kan man ha två abonnemang samtidigt comviq? Familjemedlemmarna kan inte skaffa mobil med familjeabonnemang. Hur många abonnemang kan ingå i Comviq Familj? Max sju abonnemang kan ingå i Comviq Familj. Ett huvudabonnemang och sex extra familjeabonnemang.

Kan man vara anonym med kontantkort?

Det är mycket vanligt att oregistrerade och anonyma kontantkort till mobiltelefoner används i samband med brottslig verksamhet. Det gör att polis och åklagare går miste om viktig och ibland avgörande information. I morgon beslutar därför regeringen om förslag som innebär ett förbud mot oregistrerade kontantkort.

By Richie Harell

Similar articles

Hur mycket har jag kvar att betala Comviq? :: Var kan man köpa Comviq SIM-kort?
Användbara länkar