Hem > H > Hur Tankar Man Mobilen?

Hur tankar man mobilen?

Hjälp med ditt kontantkort

  1. Tanka kontantkort. Det finns flera sätt du kan tanka på ditt kontantkort.
  2. Registrera kontantkort. Det finns många fördelar med att registrera ditt kontantkort.
  3. Kom igång med ditt kontantkort. Här får du information om ditt SIM-kort, hur du tankar och lite annat smått och gott.

Läs mer

Related

Hur skriver man ut dokument från mobilen?

Även om skrivaren inte är en molnskrivare kan du fortfarande använda internet för att komma åt den. Du kan skriva ut till skrivaren hemma om du loggar in med ditt Google-konto och om datorn som skrivaren är ansluten till är påslagen.

Med hänsyn till detta, vad ingår i comviq fastpris?

Fastpris gäller i 30 dagar, Fastpris Vecka gäller i 7 dagar. 200 samtalsminuter, 2000 SMS och 2000 MMS inom Sverige. 3 GB surf i Sverige. Fastpris Mini gäller i 30 dagar. Hur ser jag hur mycket surf Jag har Comviq? I din mobil

  1. Slå *111# sedan lur på din mobil. Du kommer då få upp en rad alternativ att välja mellan för att kunna se ditt saldo.
  2. Ring 211 från din mobiltelefon och lyssna på ditt saldo samt giltighetstid för din prisplan.

Vad ingår i fastpris 145?

Comviqs fastpriskontantkort är precis som det låter en fast summa och fungerar lite som ett abonnemang du måste fylla på månadsvis. Välj mellan en surfpott på 5 till 100 gigabyte i månaden för 145 till 345 kronor. Fria samtal, sms och mms inom Sverige. Upp till 18 gigabyte surf i EU/EES. Därefter, hur laddar jag min mobil med pengar? Det går att ladda kontantkort till din telefon via appen, internetbanken eller 0771-22 11 22. Du väljer vilket belopp du vill ladda med, pengarna överförs direkt från ditt konto till kontantkortet, sedan går det att ringa eller surfa för det valda beloppet, snabbt och enkelt.

Related

Hur lyssnar man på radio i mobilen?

När det är möjligt att lyssna i alla mobiltelefoner via m.sverigesradio.se finns det program som du kan lyssna via. Sveriges Radio har en webbportal för telefoner som heter m.sverigesradio.se.

Därmed, vilket är det bästa kontantkortet?

Bästa kontantkortet med mycket surf

Comviqs kontantkort Fastpris 100 GB surf kan passa dig som vill ha mycket surf på ditt kontantkort, och med tanke på vad du får på köpet så är det faktiskt ett riktigt prisvärt alternativ. En stor fördel är att Comviq använder Tele2:s mobilnät som är ett av landets starkaste.
Och därefter, vad är bäst kontantkort eller abonnemang? Med kontantkort behöver du aldrig oroa dig för att din månadskostnad ska bli mer än du räknat med. Mobilabonnemang är mer bekvämt och du kan försäkra dig om att din telefon går att använda utan att du måste ladda på den varje månad.

Och därefter, vad ingår i fastpris?

Ett fast pris innebär, som ordet antyder, att priset för de arbeten parterna avtalat om ska utföras till en på förhand bestämd summa. Har man ett skriftligt avtal behöver det sällan bli diskussion om vilket pris som gäller. Folk frågar också Är comviq och tele2 samma operatör? Comviq ägs av Tele2 och erbjuder flera olika abonnemang i lågprisskiktet. 1 GB extra surf kostar 55 kronor och utgår efter 30 dagar. Abonnemangen har inga bindnings- eller uppsägningstider. Beroende på abonnemang ingår mellan 100-1 000 ulandsminuter till EU/EES samt 12 andra länder, till exempel USA och Kina.

Hur kan jag se hur mycket surf jag har kvar?

Se din surfmängd med mobilen

Har du ett mobilabonnemang kan du sms:a ordet surfmängd till 4466. Du får då ett meddelande tillbaka om hur mycket surf du har kvar.

By Lauryn Mondloch

Similar articles

Var kan man se hur mycket surf man har kvar? :: Har inte fått min faktura Comviq?
Användbara länkar