Hem > V > Vart Är Del På Tangentbordet?

Vart är del på tangentbordet?

Tryck påOm du vill
Ctrl+EndFlytta till slutet av ett dokument
PgUpFlytta markören eller sidan en skärmbild uppåt
PgDnFlytta markören eller sidan en skärmbild nedåt
DelTa bort tecknet efter markören, eller den valda texten; i Windows tas det markerade objektet bort och flyttas till Papperskorgen

Läs mer

Related

Vart kan man skriva dokument?

Redigera enkelt Microsoft Word-filer online utan att konvertera dem, och lägg till de utökade samarbets- och hjälpfunktionerna från Docs, till exempel kommentarer, åtgärder och Smart Compose. PDF-filer kan importeras så att de kan redigeras direkt.

Hur gör man plustecken på tangentbordet?

Om lysdioden på tangentbordet lyser är Num Lock aktiverat. Om så inte är fallet trycker du på Num Lock. Skriv det första talet i beräkningen med det numeriska tangentbordet. Tryck på + om du vill addera, - om du vill subtrahera, * om du vill multiplicera eller / om du vill dividera. Hur återställa tangentbordet? Kontrollera tangentbordets inställningar

Gå till Kontrollpanelen. Välj Start > Kontrollpanelen > Region och språk. Kontrollera att tangentbordet är inställt på önskat språk och format i varje flik i det här fönstret och ändra till rätt språk och format, om det behövs.

Folk frågar också hur gör man likhetstecken på datorn?

På tangentbordet skriver du detta ”tecken” genom att hålla ner Alt-tangenten och slå koden 0160. Hur gör man ett snabel a på datorn? Det är nog inte ens hälften av alla tangentbordsuppsättningar där @ skrivs som Alt Gr + 2. Mycket vanligt är Skift + 2, vilket gäller till exempel för ett amerikanskt tangentbord.

Related

Vart kan man köpa kontantkort till 3?

Det är inte möjligt att beställa förbetalda kort efter den 1 september 2021. Du kan inte ladda ditt befintliga kort efter den 31 december 2021. Detta gäller både mobilkort och bredbandskort.

Hur gör man en snabel a på PC?

Kortkommando för snabel-a (@) och andra specialtecken

  1. Snabel-a: @ Kortkommando: Alt gr + 2 (vanliga sifferraden)
  2. Grader: ° Kortkommando: Alt + 248 (num)
  3. Upphöjt till 2: 2 Kortkommando: Alt + 0178 (num)
  4. Glad emoji: 😊 Kortkommando: Alt + 1 (num)
  5. Pi: π
  6. Uppochnedvänt frågetecken: ¿
  7. Paragraf: §
  8. Copyright: ©
Hur skriver man ide på tangentbordet? skrivertangentbord

Om du vill infogaTryck på
á, é, í, ó, ú, ý Á, É, Í, Ó, Ú, ÝCtrl+' (apostrof), bokstaven
â, ê, î, ô, û Â, Ê, Î, Ô, ÛCtrl+Skift+^ (cirkumflex), bokstaven

Hur använder man f tangenterna?

Om tangentbordet är utrustat med en F Lock-tangent kan du trycka på den för att växla mellan standardkommandon och alternativa kommandon. När F Lock-lampan är av fungerar alternativa funktioner (hjälp, ångra och så vidare). När lås ljus för F är aktiverat fungerar standard funktioner (F1, F2 osv.). Hur sätter jag på ljuset på tangentbordet? Om din bärbara dator har ett bakgrundsbelyst tangentbord ska du trycka på tangenten F5 eller F4 (vissa modeller) för att aktivera eller inaktivera belysningen. Det kan vara nödvändigt att trycka på funktionstangenten fn (funktionstangenten) samtidigt.

Dessutom, hur får man å ä ø på tangentbordet?

Pc med siffertangenter till höger: Du får gement æ genom att hålla vänster alt-tangent nere samtidigt som du skriver 145 med siffertangenterna till höger. Versalt Æ alt + 146, gement ø alt + 0248 och versalt Ø alt + 0216.

By Petunia Defour

Similar articles

När tangentbordet låser sig? :: Varför CSV?
Användbara länkar