Hem > V > Vilken App För Cykling?

Vilken app för cykling?

Nedan har vi listat fem appar som varje cykelfanatiker bör ha i sin mobiltelefon!

  • MapMyRide. En av de populäraste cykel-apparna på marknaden.
  • Strava. Strava är en app som påminner mycket om MapMyRide och tillhör en av de populäraste GPS-apparna för motionärer.
  • Klart. se-appen.
  • LARMappen.
  • Cycling 2013.

Läs mer

Related

Vilken e bokläsare är bäst?

Det finns andra egenskaper. Det var det bästa testet. Det finns en pocketbok. Touch HD 3. Alla kan göra ett test på datorn. Goodereader.com har kundrecensioner. Recensioner är de bästa. Det finns en enhet som kallas Kindle. Det finns paperwhite. PC:n var bäst placerad i jämförande tester. Techradar recension. Den bästa budgeten. Det finns en bok som heter "Kobo". Clara är HD. Alla har ett topputbud av datorer.

Folk frågar också hur långt har jag cyklat app?

Wikiloc – Den Bästa för Cykelleder

Den är enkel och mycket funktionell när det gäller delning, sökning, filtrering och nedladdning av rutter från mobiltelefoner och andra enheter, vilket gör den till en av de mest populära apparna för cykling och cykeltouring. Den är gratis och tillgänglig på iOS och Android.
Dessutom, hur fungerar trailforks? Trailforks är en webbsida och app till telefonen med stigar världen över. Likt Strava kan du lägga in dina rutter och få tider på stigar men det är inte det primära i Trailforks. Här är det större fokus stigar och mindre tidshets. Du kan själv lägga in dina stigar så att andra kan hitta dem.

By Vincenta

Similar articles

Vilken Garmin Edge är bäst? :: Vad är Cyber Monday 2021?
Användbara länkar