Hem > H > Hur Rensar Jag Min Dator Gratis?

Hur rensar jag min dator gratis?

Om avinstallationen krånglar kan dessa verktyg se till att avinstallationen blir fullständig.

  1. Program: Revo Uninstaller. Ladda ner här!
  2. Program: Ashampoo Uninstaller Free. Ladda ner här!
  3. Program: Ninite. Ladda ner här!
  4. Program: Duplicate File Finder. Ladda ner här!
  5. Program: Recuva. Ladda ner här!
  6. Program: Deadlock.

Läs mer

Related

Finns det gratis Word program?

Du kan använda gratisalternativet för att undvika att betala för Microsoft Office. Funktionerna i Microsoft Office och LibreOffice är desamma. Båda programmen erbjuder svensk stavning.

Varför tar det så lång tid att starta upp datorn?

Du har för många program i autostart listan

Under autostart finner du alla program som datorn startar automatiskt när du startar själva datorn. Gå genom listan och stäng av onödiga program som du anser inte bör startas automatiskt genom att högerklicka på programmet och sedan välja ”inaktivera”.
På motsvarande sätt, hur rensar man datorn windows 10? rensa

Om du behöver frigöra mer utrymme kan du även ta bort systemfiler:

  1. I Diskrensning väljer du Rensa systemfiler.
  2. Välj de filtyper du vill ta bort.
  3. Välj OK.

Hur ofta ska man köpa ny dator?

Du behöver inte alltid köpa ny dator så fort den gamla börjar trilskas. I den här guiden går vi igenom den hårdvara som kan bytas ut för att ge din burk ett extraliv! Datorer ses ofta som en förbrukningsvara som efter ett par år har tappat stinget och måste bytas ut. Hur förstör man en bärbar dator? I så fall bör du lämna in den på elektronikavdelningen på närmaste återvinningsstation, men innan du gör det rekommenderar vi att du förstör alla data på hårddisken eller ssd-disken. Antingen använder du ett raderingsprogram för ändamålet, eller också förstör du helt enkelt disken fysiskt.

Related

Hur kopplar man 2 skärmar till en dator?

Om du vill ansluta datorn till flera skärmar måste du se till att datorns grafikkort har stöd för DisplayPort. Den första skärmen har en DisplayPort-ingång. Ingången på den andra skärmen ska anslutas till utgången på den första skärmen.

Är ccleaner gratis?

Ccleaner är ett populärt gratisprogram för att städa datorn. Man kan också fråga hur städar man dator? Guide: 6 tips på hur du rengör din dator från damm

  1. Innan du börjar att göra rent datorn. Börja med att stänga av datorn och koppla ur all utrustning.
  2. Öppna upp datorn.
  3. Dammsug ur det grövsta.
  4. Rengör med tryckluft.
  5. Rengöra fläktbladen.
  6. Rengöra på djupet vid mycket damm och smuts.

Är det svårt att starta upp en ny dator?

Det kan vara svårt att komma igång med din nya dator och olika program. Ibland fungerar det inte när wi-fi och skrivare måste anslutas och e-postkontot måste konfigureras. Alla som har köpt en dator av Elgiganten kan ringa kundtjänst och fråga om hjälp gratis. Därmed, vad är det som gör att datorn är snabb? En sak som kan göra datorn snabbare vid uppstart är att hindra massa program från att starta upp automatiskt. Även om det är program du brukar använda så är det bättre att du öppnar dem själv när du ska använda dem än att de ligger och tar upp processorkraft och minne hela tiden.

På motsvarande sätt, varför ska man starta om datorn?

Omstart av datorn

Varför? Ett program på datorn som är igång kan vara problemet, och det kan leda till att det äter upp arbetskapaciteten på datorn. Du kan gå in i Task manager för att avsluta programmet där, men det enklaste kan ofta vara att göra en omstart av datorn. Detta bör du helst göra ett par gånger i veckan.

By Cuttler Savitch

Similar articles

Hur gör man en defragmentering av datorn? :: Varför startar datorn om sig själv?
Användbara länkar