Hem > H > Hur Delar Jag Någon Annans Inlägg På Instagram?

Hur delar jag någon annans inlägg på Instagram?

Tyvärr så kan man inte dela andras inlägg i sitt ordinarie flöde, utan funktionen är begränsad till Stories. Den som vill dela någon annans inlägg (som måste vara ett publikt och permanent sådant) behöver bara trycka på en speciell ikon för att lägga in det i sin egen Story.

Läs mer

Related

Hur delar man två skärmar?

Klicka på visningsinställningarna om du vill ändra dem. Välj bildskärmsinställningarna om du kör Windows 7. Det finns två skärmar i mitten av inställningsfönstret. Den skuggade skärmen visar att skärmen är inaktiverad.

På motsvarande sätt, varför kan jag inte dela inlägg på instagram?

Om du försöker dela ett inlägg från ett privat konto kommer dela-knappen inte att vara tillgänglig och du kommer inte att kunna fortsätta. Du kan kontrollera om Instagram-kontot du tittar på är offentligt eller privat. För att göra detta, öppna Instagram i inkognitoläge och leta efter samma konto. På motsvarande sätt, hur delar man någons inlägg? Hur delar jag någons inlägg från Flödet i min Instagram-händelse?

  1. Tryck på nedanför fotot eller videon i Flödet.
  2. Tryck på Lägg till inlägg/video i din händelse.
  3. Tryck på Skicka till.
  4. Tryck på Dela bredvid Din händelse och sedan på Klar.

Med tanke på detta, kan man reposta på instagram?

Öppna appen Repost. Klicka på Instagram-ikonen i övre högra hörnet av din skärm. Du kommer då hamna direkt i Instagram. Leta upp den Instagrampost du vill reposta. Hur delar man någon annans inlägg på story? När du ser en video eller bild du bara måste dela med dig av i din Instastory klickar du bara på pappersflygplans-symbolen som du väljer när du ska skicka ett inlägg i DM till någon. Istället för att välja en person så väljer du alternativet högst upp: “Lägg till inlägget i din händelse”.

Related

Är det någon skillnad på HDMI-kablar?

Nätverksstödet och databandbredden är de enda skillnaderna mellan de olika kablarna. Detta innebär att funktioner som HDCP, HDMI CEC, 3D och Audio Return Channel fungerar med alla HDMI-kablar, oavsett om de tillverkades under HDMI 1.3, HDMI 1.4 eller HDMI 2.0-eran.

Hur lägger man in två bilder på samma Instagram story?

Hur man lägger till flera foton i Instagram Story

  1. Börja med att logga in på Instagram.
  2. Sen så trycker du på din bild för händelser längst upp i Instagram.
  3. Gå in på galleri.
  4. Tryck på “Välj flera symbolen”.
  5. Välj dom foton som du vill lägga till i din story och tryck sedan på nästa för att publicera din i din story.
Följaktligen, hur dela inlägg från instagram till facebook? Tryck på eller din profilbild längst ned till höger för att gå till din profil. Tryck på längst upp till höger och tryck sedan på Inställningar. Tryck på Konto och sedan på Dela med andra appar. Välj Facebook.

På motsvarande sätt, hur gör jag en repost?

Öppna Instagram reposting app

Du kommer då att kunna välja var tillskrivningsmärket går (övre vänstra hörnet, nedre höger och så vidare), eller ibland ta bort det. Du får också möjlighet att kopiera originaltexten. Repost: För Instagram gör det för dig automatiskt.
Hur tar man tillbaka en arkiverad bild på Instagram? Återställ arkiverade foton

Om du ändrar dig om ett inlägg som du har arkiverat, tryck på "Visa i profil" så att det visas på sin ursprungliga plats.

Med detta i åtanke, hur långt får ett instagraminlägg vara?

Precis som en Instagram Story kan en Instagram Reel vara max 15 sekunder lång. Större konton och verifierade konton kan ladda upp videor som är upp till 60 minuter långa, men de måste laddas upp från en dator.

By Knutson Wilner

Similar articles

Vad är Repost på Instagram? :: Vad är skillnad på nyhetsflöde och din händelse?
Användbara länkar