Hem > M > Måste Man Ha Zoom Installerat För Att Delta I Ett Möte?

Måste man ha Zoom installerat för att delta i ett möte?

Om du inte tidigare har deltagit i Zoom-möten, måste du installera Zoom-programmet eller appen. Du kan delta i mötet med en dator (Windows och mac), smarttelefon eller platta. Din egen apparat föreslår vad du behöver när du klickar på länken.

Läs mer

Related

Måste man slå landsnummer till mobil?

Du måste ringa ett internationellt nummer. När du ska ringa utomlands slår du numret före landskoden. Om du vill ringa utomlands slår du landskoden och telefonnumret. Detta gäller både fasta och mobila telefoner.

Följaktligen, kan man delta i zoom möte utan app?

ANSLUTA TILL MÖTET

2) När du klickar på länken kommer du att få frågan om du vill ladda ner programvaran för Zoom eller om du vill öppna Zoom direkt i webbläsaren (exempelvis Internet Explorer, Safari eller Google Chrome). Det är inte nödvändigt att ladda ner applikationen. Du kan välja ”Join from your browser”.
Hur delta i Zoom möte? På https://zoom.us/testExtern länk kan du testa i förväg om din utrustning lämpar sig för Zoom-möten.

  1. Klicka på Join.
  2. Klicka på Open link.
  3. Klicka på Join with Video eller Join without Video.
  4. Zoom testar högtalarnas eller hörlurarnas funktion.
  5. Härnäst kan du testa mikrofonen.
  6. Zoom meddelar när inställningarna är klara.

Hur ansluter jag mig till ett Zoom möte?

Du kan också öppna Zoom-programmet som du installerat och där klicka på join meeting (anslut till möte) och fylla i mötets ID. Mötets ID hittar du i mailet med inbjudan till mötet. När du ansluter till mötet kan det komma upp ett par rutor där du behöver godkänna att din mikrofon och din kamera används. Är Zoom kostnadsfritt? Zoom finns i en gratisversion och i en betalversion. Skillnaden är att gratisversionen bara tillåter videosamtal som är 40 minuter långa medan i betalversionen kan du hålla videosamtal som är flera timmar.

Related

Måste man ha tvåstegsverifiering?

Om ditt lösenord och din verifieringskod krävs är ditt konto säkrare. När du loggar in behöver du bara ange lösenordet om du slutar använda detta extra skydd. Det är möjligt att detta gör det lättare för obehöriga att komma åt kontot.

Är Zoom möte gratis?

Möten i Zoom är gratis upp till 40 minuter. För längre samtal krävs en uppdaterad version till en kostnad. Med hänsyn till detta, vad behövs för att använda zoom? Zoom fungerar via webbläsaren, ett nedladdat program på din dator eller via mobilen. Före du deltar i ett Zoom-möte är det bra att se till att ljud (mick och högtalare) och bild (webbkamera) fungerar. Innan varje möte har du chansen att testa att allt fungera samt att ändra inställningarna.

Vad behövs för Zoom?

Så här gör du för att komma igång:

  • Surfa till www.zoom.us.
  • Ditt första möte kan skapas på direkten och om du vill testa trycker du på Start Meeting Now.
  • Nu startar en automatisk nedladdning av Zoom-programmet, men installationsprogrammet finns också på zoom.us/download.
Hur laddar man ner Zoom? Zoom har program för datorer (Windows och Mac) och mobila enheter (iOS och Android). Om du loggar in på https://lnu-se.zoom.us och går till fliken "Meetings" så startar automatiskt nedladdning av klienten, men du kan också ladda ner den manuellt.

Kan ej ansluta till Zoom?

Skapa ett alternativt nätverk till din dator, exempelvis att dela internet från din mobil. 4. Installera Zoom som app till din mobil/surfplatta (och anslut via mobilnätverk). Sök efter Zoom i Appstore/Playbutik och anslut via appen.

By Sugihara Sirazudeen

Similar articles

Vad kostar ett Zoom konto? :: Vad är en 2 i 1 dator?
Användbara länkar