Hem > V > Varför Står Det Inget Sim När Jag Har Ett Sim?

Varför står det inget SIM när jag har ett SIM?

Prova med ett annat SIM-kort. Om du inte har något annat SIM-kort kan du besöka en av operatörens återförsäljare och be dem prova med ett annat SIM-kort. Du kan behöva byta SIM-kortet.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Är mobiler Operatörslåsta?

Din tidigare operatör kan ha låst till exempel din mobiltelefon till att endast fungera ihop med SIM-kort från samma operatör. Byter du till en ny operatör fungerar därför inte den nya operatörens SIM-kort i en operatörslåst mobiltelefon. Med hänsyn till detta, kan inte ansluta till sim-kortet? Om ett felmeddelande visas eller om det blir problem med SIM-kortet eller operatörstjänsterna ser du om mobiloperatören kan hjälpa dig.

  • Ta fram ditt SIM-kort.
  • Öppna facket för SIM-kort på enheten.
  • Sätt i SIM-kortet i facket.
  • Sätt tillbaka SIM-kortets fack i enheten.

Kan man låsa upp en spärrad iPhone?

IMEI-låsta iPhones kan inte användas med någon operatör och kan i de flesta fall inte låsas upp. Var aktiverar eller inaktiverar du hitta min iPhone funktion? Aktiveringslåset slås på automatiskt när du ställer in Hitta. * När det har slagits på lagrar Apple ditt Apple-ID säkert på aktiveringsservrarna och länkar det till din enhet. Ditt Apple-ID-lösenord eller enhetens lösenord krävs innan någon kan stänga av Hitta, radera din enhet eller återaktivera och använda din enhet.

Related

Varför heter det Cigarettuttag?

Nya bilar har en plastkontakt i uttagen med en liten cigarettsymbol för att visa att det finns en cigarettändare under kontakten.

Varför funkar inte mitt kontantkort?

Var det länge sedan du laddade ditt kontantkort? Då kan det vara bra att kontrollera om kortet fortfarande är giltigt. Du behöver fylla på kontantkortet minst en gång per år, annars avslutas det. Hur kollar man SIM-kort? Börja med att peka på Inställningar (1) och scrolla längst ned i botten. Välj här alternativet Om telefonen (2) (eller liknande). 2. Peka på Status (1) och välj Status för SIM-kort (2).

Med detta i åtanke, kan sim-kortet bli för gammalt?

Därför bör man byta sitt gamla simkort snarast om man misstänker att simkortet är äldre än 3-4 år. Dig skulle jag rekommendera att byta. Är telefoner låsta? Alla telefoner köpta innan september 2018 är med stor sannolikhet operatörslåst. Du kan själv låsa upp en låst enhet via tre.se. Är din telefon låst fungerar den endast att använda med ett SIM-kort från oss på Tre. Låser du upp den är det dock inga som helst problem att använda en annan operatörs SIM-kort i den.

Därmed, hur vet man om en telefon är låst samsung?

Står det "off" på allt så är den olåst. Står det "Nätverkslås on" så är den låst till den operatör till vilket ditt sim-kort hör.

By Mackintosh

Similar articles

Är Telenors mobiler låsta? :: Vilken kanal Det som göms i snö?
Användbara länkar