Hem > V > Vilka Kanaler Ingår I Discovery Plus?

Vilka kanaler ingår i Discovery Plus?

Streamade kanaler som du kan se via appen discovery+:

SVT1, SVT2, Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, ID, TLC, Food Network, Travel Channel, Kunskapskanalen, SVT Barn, SVT24, Eurosport 1 och Eurosport 2.

Läs mer

Related

Vilka lampor ska lysa på routern Telia?

Alla tjänster är igång. Routern är på väg att starta. Strömmen är på men vissa tjänster fungerar inte, t.ex. inte kontakt med station, inte internet, inte bredbandstelefoni. Den röda lampan betyder inte att routern är trasig.

Och därefter, vilka kanaler finns på discovery plus?

Innehåller 14 kanaler: SVT1, SVT2, Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, ID, TLC, Food Network, Travel Channel, Kunskapskanalen, SVT Barn and SVT24, Eurosport 1 och Eurosport 2. Se Allsvenskan och Superettan samt allt innehåll som ingår i abonnemanget "Sport". Varför funkar inte Discovery plus på min tv? Om detta inte hjälper så kan du ta kontakt med oss, så ska vi hjälpa dig. Kom ihåg att uppge vilken TV du använder samt vilken version av operativsystemet (Tizen/Android) den använder. Du hittar denna information inne i discovery+ appen under Inställningar (kugghjulet).

Man kan också fråga varför kan man inte se discovery plus?

Det kan finnas flera orsaker till att man upplever problem när man försöker se på en video. - Dubbelkolla så att din nätverksuppskoppling är stabil och att ditt nätverk fungerar som det ska. - Vi rekommenderar att man använder sig av Google chrome som webbläsare. Se till att du har den senaste uppdateringen. Kan jag se Discovery på datorn? Steg 3: Hur man använder Discovery på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Discovery i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det.

Related

Vilka TV kanaler sänder i 4K?

Det finns cirka 80 kanaler runt om i världen som sänder i 4K och VoD-tjänster som Amazon Prime, Vudu och Rakuten erbjuder också ett stort utbud av innehåll som filmer och tv-serier i 4K. Om du har en 4K-spelare kan du köpa och njuta av 4K-skivor.

Kan man se Älskar älskar inte Gratis?

Se Älskar, älskar inte - Kanal 5 | discovery+ - Gratis streaming på Webb-TV.nu. Hur man får alla kanaler Gratis? För att se de fria (eller okodade) sändningarna behöver du en digital tv-mottagare. Om en sådan mottagare inte är inbyggd i din tv-apparat behöver du en extra box/dekoder. De fria kanalerna kan du ta emot och titta på utan kostnad. Dessa är bland annat SVT1, SVT2, SVT24, och Kunskapskanalen.

Man kan också fråga vad kostar dplay i månaden?

Dplay Live 129 kr/mån:

Nio streamade livekanaler; Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Eurosport 1, Eurosport 2, Food Network, Travel Channel, TLC och Investigation Discovery samt ett brett utbud av sportsändningar inom fotboll, tennis, cykel och mycket mera.
Hur kan man se Kanal 5? Kanal 5 bjuder på kritikerrosade svenska serier, populära filmer samt sport som engagerar och berör. Om du inte har utrustning som kan ta emot HD-kanaler så ser du kanalen i standardupplösning. I playbiblioteket i din Tv Hub, TiVo eller Tele2 Play ser du ett urval av kanalens program, utan reklam.

Var kan man se tv 5?

Kanal 5 - Streama online eller via vår app - Tele2 Play.

By Furiya Laurenti

Similar articles

Finns livet efter dig på Netflix? :: Vad kostar discovery+?
Användbara länkar