Hem > V > Vilken Är Den Mest Spelade Låten På Spotify Genom Tiderna?

Vilken är den mest spelade låten på Spotify genom tiderna?

Mest spelade låtar globalt

Ed Sheerans “Shape of You” gick förbi Drakes “One Dance” och blev därmed den mest populära låten någonsin på Spotify med över 1,4 miljarder streams.

Läs mer

Related

Vilken e bokläsare är bäst?

Det finns andra egenskaper. Det var det bästa testet. Det finns en pocketbok. Touch HD 3. Alla kan göra ett test på datorn. Goodereader.com har kundrecensioner. Recensioner är de bästa. Det finns en enhet som kallas Kindle. Det finns paperwhite. PC:n var bäst placerad i jämförande tester. Techradar recension. Den bästa budgeten. Det finns en bok som heter "Kobo". Clara är HD. Alla har ett topputbud av datorer.

Med tanke på detta, hur kollar man sina topp 10 artister på spotify?

Alla Spotify-användare bör bege sig in på deras Wrapped-sida. Väl där ser du vilka låtar, artister och poddar som definierat ditt 2020. Med tanke på detta, vilken är världens mest lyssnade låt? Mest spelade låten globalt blev Dynamite med BTS och här i Sverige var det Blinding lights med The Weeknd som tog hem förstaplatsen. Med andra ord samma låt som tog hem just den placeringen även förra året. I och med att Apple även äger Shazam har de gjort en lista över de mest Shazamade låtarna i världen.

På motsvarande sätt, hur kollar man statistik på spotify?

enkelt se din Spotify-statistik.

  1. Välj din musiktjänst. Du kan kolla vilka låtar, artister och album du streamade mest.
  2. Vänta tills Spotify genererar statistik. FreeYourMusic genererar statistik för olika tidsintervaller.
  3. Efter bearbetning är den klar! Gå till den genererade webbadressen och se din nyskapade statistik!
Kan man se historik Spotify? To view your Spotify Listening History in the web player:

På vänster sida klickar du på Home flik.

Related

Vad är mest kB eller MB?

Ex Word-filer med enbart text blir några kilobyte stora. Stora filer, t.ex. foton, kan vara på några MB eller några få.

Man kan också fråga vilken är världens mest spelade jullåt?

På den internationella listan finner vi förstås Mariah Careys ”All I Want for Christmas is You” högst upp, med Wham och ”Last Christmas” hack i häl. Det är svårt att skriva en ny jullåt som blir en riktig klassiker – när december kommer tenderar vi att återvända till samma låtar, år efter år. Vilken är den mest spelade låten på Spotify 2022? mest spelade låtLåtenSpotify

mest spelade låtarna2022

Artist & låtAntal visningar
Ed Sheeran – Shape of You5.6 miljarder

Kan man kolla hur många timmar man har lyssnat på Spotify?

Efter det att man anslutit sig till tjänsten med sitt Spotify-konto så radas statistik upp över vilken artist man lyssnat mest på, mest lyssnad låt, favoritgenrer samt när, var och hur länge man använt har Spotify. Man kan också fråga vilken är världens mest kändaste låt? På den första listan, som Rolling Stone publicerade för 17 år sedan, hamnade Bob Dylans ”Like a rolling stone” i topp men nu har tronen tagits över av Aretha Franklins låt ”Respect”. Bästa svenska låt är Robyns ”Dancing on my own” som hamnar på plats 20.

Med detta i åtanke, vilken låt var mest spelad 2021?

Zara Larssons ”Look what you've done” är den mest spelade låten 2021 i P3. Totalt spelades 14 000 låtar i kanalen under året och ungefär 40 procent av dem var svenska. På andra plats ligger Veronica Maggio med låten ”Se mig” och på tredje hittar vi Doja Cat med ”Kiss me more”.

By Cirillo

Similar articles

Vilken låt är kändast i världen? :: Hur långa högtalarkablar kan man ha?
Användbara länkar