Hem > V > Vad Är En Värdekod?

Vad är en Värdekod?

En värdekod är en kod som du kan använda som betalmedel när du köper våra biljetter. Du kan få en värdekod som ersättning vid t. ex. en försening eller om du vill lösa in reskassa för att istället köpa biljett i vår app eller här på webbplatsen.

Läs mer

Och därefter, hur många skärmar discovery plus?

Upp till två personer kan använda ett discovery+-konto samtidigt. Kan inte logga in på discovery+ Plus? Fyll i e-postadressen som du har registrerat. Du kommer att motta ett mail med en länk som du kan använda för att återställa ditt lösenord. Om du har gjort ovanstående men inte har mottagit något mail, så kan det vara att du har fyllt i en annan e-postadress än den som du har registrerat på discovery+.

Varför kan man inte se Discovery Plus?

Det kan finnas flera orsaker till att man upplever problem när man försöker se på en video. - Dubbelkolla så att din nätverksuppskoppling är stabil och att ditt nätverk fungerar som det ska. - Vi rekommenderar att man använder sig av Google chrome som webbläsare. Se till att du har den senaste uppdateringen. Därmed, finns discovery plus på samsung tv? discovery+ är tillgängligt på de flesta smartphones, surfplattor, webbläsare samt Android TV, Apple TV, Fire TV, Amazon Fire Smart TV:s, Samsung Smart TV:s och LG Smart TV:s.

Hur uppdaterar man Discovery plus på Smart TV?

Gå till menyn i menyn Stöd. Välj det så får du Programuppdatering alternativ. Om den är nedtonad är din Samsung Smart TV-programvara uppdaterad. Om det inte är det, tryck på mittknappen. Var kan man se tv 5? Kanal 5 - Streama online eller via vår app - Tele2 Play.

Och en annan fråga, varför kan jag inte se på kanal 5?

Du som har en tv-modul behöver utföra en kanalsökning för att kanalerna ska synas som de ska igen. Du som har en tv-modul, dvs. ingen fristående box, kommer behöva göra en kanalsökning för att Kanal 5 och TV12 ska fungera igen efter kanalomläggningen. Hur du gör en kanalsökning kan du läsa i instruktionerna längre ner. Var finns Kanal 5? Kanal 5:s svenska kontor ligger på Rådmansgatan i Stockholm.

Därmed, vilka tv kanaler är avgiftsfria?

De fria kanalerna kan du ta emot och titta på utan kostnad. Dessa är bland annat SVT1, SVT2, SVT24, och Kunskapskanalen. För att se betal-tv-kanaler eller andra sändningar som är krypterade, behöver du teckna ett abonnemang med en tv-operatör.

By Hetty Urioste

Vem kan se Discovery plus? :: Hur får jag Kanal 5?
Användbara länkar