Hem > V > Vem Är Duno?

Vem är DUNO?

Jag är Duno från Kamraterna. På min kanal hittar du gaming-relaterat content i olika spel som Roblox & Minecraft! Jag lägger även upp videor varje dag så glöm inte att prenumerera och slå på ringklockan så missar du inget! 10:00 lördag & söndagar (annan tid gäller under lov och liknande!)

Läs mer

Och därefter, hur många år är duno?

Idag är han 39 år, 2 månader och 5 dagar gammal. Med hänsyn till detta, vad bor duno? Iva Duno bor i en bostadsrätt i Industristaden, Uppsala med telefonnummer 018-10 09 40. Hon bor tillsammans med bland annat Zdenko Pecirep.

Hur man spelar med TOMU?

Tomu älskar att få skapa precis vad han själv vill. – Jag kan filma när jag går ut genom en dörr som mig själv, för att i nästa sekund komma in i spelet som min karaktär. Jag behöver inte ha någon gräns mellan verklighet och spel. Det är en fantastisk frihet. Och en annan fråga, vad heter yumi och tomu på riktigt? Tom och Jenny, som de egentligen heter, vill inte att jag skriver deras efternamn eftersom vissa av deras unga fans har sökt upp dem i deras hem: – Det har hänt att folk har tittat in genom våra fönster och ryckt i dörrar.

Dessutom, Är tomu för barn?

Tomu och Yumi – Paret som tillsammans har över 350 000 prenumeranter och älskas av många barn för sitt barnsligt glada sätt, oavsett om de glatt kommenterar spel eller leker med sin hund. När spelar TOMU? ”Så kul att börja julafton med att spela live tillsammans med mina följare” /Tomu.

Därefter, var bor tomu och yumi 2022?

Yumi & Tomu är två vloggare från Gävle som har bott i Tokyo i över ett år. Under deras vistelse där gjorde de dagliga vloggar om sitt spännande liv i Japan. Deras gemensamma kanal har 75 000 subscribers och nästan 400 vloggar. Nu kommer de till NärCon Gävle för att vlogga, delta i aktiviteter och träffa dig! Vad tjänar TOMU och Yumi? Yumi Production AB har 1 anställd och gjorde ett resultat på 1 743 KSEK med omsättning 3 796 KSEK under 2020. Yumi Productions vinstmarginal låg vid senaste årsbokslutet på 58,5 % vilket ger Yumi Production placeringen 54 234 i Sverige av totalt 695 546 aktiebolag.

Vad är Yumis nummer?

Telefonnummer och mobilnummer | Yumi Beauty AB i Ekeby (559163-3184) - Merinfo.se.

By Olwena

Vart är Yumi ifrån? :: Hur tar man bort ett telefonnummer?
Användbara länkar