Hem > V > Vem Kan Skriva På Min Tidslinje Facebook?

Vem kan skriva på min tidslinje Facebook?

Så här gör du för att styra över vilka som kan tagga dig och göra inlägg på din tidslinje

  1. Klicka på pilen överst till höger på valfri Facebook-sida.
  2. Klicka på Inställningar.
  3. Klicka sedan på "Tidslinje och taggning" i vänsterkolumnen.
  4. Här kan du välja inställningar för din tidslinje och vem som kan se andras inlägg.

Läs mer

Related

Vart kan man skriva dokument?

Redigera enkelt Microsoft Word-filer online utan att konvertera dem, och lägg till de utökade samarbets- och hjälpfunktionerna från Docs, till exempel kommentarer, åtgärder och Smart Compose. PDF-filer kan importeras så att de kan redigeras direkt.

Dessutom, hur kommer man in på tidslinjen på facebook?

Gå till din väns profil. Bläddra ned till Inlägg och tryck sedan på Skriv på [namns] tidslinje. Skriv ett meddelande eller välj att lägga till något i inlägget. Foton: Lägger till foton till ditt inlägg. Dessutom, hur ta bort förslag på facebook? Så här slår du på eller av förslag på liknande sidor.

  1. Tryck på längst upp till höger på Facebook.
  2. Tryck på Sidor.
  3. Gå till din sida och tryck på Mer.
  4. Tryck på Redigera inställningar och sedan på Allmänt.
  5. Bläddra ned till Förslag på liknande sidor och tryck på På eller Av.

Hur tar man bort ett Fastnålat inlägg på Facebook?

Ett fastnålat inlägg förblir fastnålat tills en auktoriserad användare tar bort det. Som en administratör kan du välja vem som är auktoriserad att fästa inlägg. Med meddelanden kan endast gruppägare, gruppchefer och användare med behörigheten “Ändra all data” kan publicera och ta bort gruppmeddelanden. Hur tar man tillbaka inlägg på Facebook? Facebook kallar verktyget för "Manage Activity" och det ger användare möjlighet att leta upp gamla inlägg och radera dessa ett och ett eller i bulk. Skulle man ångra att man har raderat ett eller flera inlägg så har man 30 dagar på sig att återställa inläggen efter det att de raderats.

Related

Hur lägger man upp en bild på Facebook?

Ditt nyhetsflöde har ett foto högst upp. Om du vill ta ett foto trycker du på kameran på telefonen. Du kan antingen lägga till eller ta bort foton.

Hur byter man profilbild på Facebook utan likes?

Byta ”Profilbild på Facebook” – Utan att det syns

  1. Logga in på Facebook.
  2. Gå in på din profil.
  3. Skapa ett nytt inlägg.
  4. Knappen offentligt.
  5. Mer….
  6. Välj så att bara jag ser inlägget.
  7. Tryck på Foto/Video.
  8. Publicera inlägget på ditt flöde.
Kan inte gilla eller kommentera på Facebook? Om du inte kan kommentera inlägg på en Facebook-sida och har roll som moderator kan det bero på en inställning i Business Manager. Sidor och aviseringar är en inställning som bidrar till att förhindra dig från att kommentera med din Facebook-profil när du avser att kommentera från företagssidan.

Och därefter, vem kan gilla mina inlägg på facebook?

Offentligt: Inkluderar alla, även personer som inte följer dig. Vänners vänner: Inkluderar alla dina vänner och alla deras vänner. Vänner: Inkluderar dina vänner på Facebook. Om någon annan har taggats i ett inlägg utökas målgruppen till att även inkludera den taggade personen och dennes vänner. Dessutom, kan man ändra en kommentar på instagram? I dina egna inlägg kan du ta bort både dina och andras kommentarer. I andras inlägg kan du bara ta bort dina egna kommentarer.

Med detta i åtanke, hur fäster man kommentarer på instagram?

Med den nya funktionen har du möjlighet att fästa upp till tre kommentarer i toppen av kommentarsfältet, vilket kan hjälpa användaren att sätta tonen på kommentarerna. För att fästa kommentarer behöver ni bara svepa vänster på kommentaren i fråga och sedan klicka på den nya pin-ikonen.

By Anderer

Similar articles

Vill inte visa gemensamma vänner på Facebook? :: Kan man ta bort en kommentar på Facebook?
Användbara länkar