Hem > H > Hur Gör Man För Att Dölja Sms På Iphone?

Hur gör man för att dölja SMS på iPhone?

Så här döljer du textmeddelanden i iPhone-appen Meddelanden

Gå till dina meddelanden. appen och dra åt vänster på en konversation som du vill dölja. Du har lagt märke till att det finns en ny knapp som heter Dölj bredvid Ta bort. Tryck bara på den så försvinner konversationen.

Läs mer

Related

Vilket format har Iphone bilder?

Om du har fått ett foto från någon som har en ny telefon har du kanske märkt att det inte är i standardformat. Heic är ett modernare format som Apple använder.

Har tystade notiser SMS?

Den där inställningen låter bara meddelanden veta om att du är i ett fokusläge eller inte. Det är något annat som hänger igen som får den att tro att du har tystat notiser. Hur tar man bort tystade notiser? Oavsett vilket gör du följande för att stänga av funktionen och bli av med meddelandet om att du tystat notiser.

  1. Navigera till Inställningar följt av Meddelanden.
  2. Peka på reglaget vid Fokus för att stänga av Fokus-funktionen för Meddelanden.

Kan man radera SMS för båda iPhone?

Öppna Meddelanden och tryck på Ändra längst upp till vänster om du vill radera flera konversationer. Tryck på Välj meddelanden och sedan på cirkeln bredvid konversationen och sedan på Radera längst ned till höger. Med hänsyn till detta, kan man dölja meddelanden på messenger? Om du arkiverar en konversation döljs den från din inkorg tills nästa gång du chattar med den personen. Om du tar bort en konversation permanent tas meddelandehistoriken bort från din inkorg. Tryck på Chatt så visas dina konversationer. Svep åt vänster över konversationen som du arkivera.

Related

Kan inte ladda iPhone i bilen?

Det finns en laddningsport på undersidan av enheten. Om du har en iPod touch startar du om den. Du kan prova en annan kabel. Kontrollera att du har den senaste versionen av operativsystemet.

Hur döljer man namn på notiser?

Alternativ 2: Via en avisering

  1. Svep nedåt från skärmens överkant och dra aviseringen något åt höger eller vänster. Tryck sedan på Inställningar .
  2. Tryck på Med avisering eller Tyst. Använd.
Hur får jag ljud på SMS? Öppna appen Inställningar på telefonen. Standardljud för aviseringar. Välj ett ljud. Tryck på Spara.

Man kan också fråga varför får jag ingen signal när jag får sms?

Spontant låter det som att du av misstag ställt in att ljud/aviseringar från just SMS-appen ska blockeras- Gå in på inställningar > Aviseringar > Vilken app du än använder för SMS och kontrollera att "visa tyst" är aktiverat. Följaktligen, hur gör man så att ingen kan ringa dig? Ändra inställningar för avbrott

  1. Öppna appen Inställningar på telefonen.
  2. Tryck på Ljud och vibration. Stör ej.
  3. Välj vad du vill blockera eller tillåta under Vad får avbryta Stör ej. Personer: Blockera eller tillåt samtal, meddelanden eller konversationer.

Hur tystar man notiser på iPhone?

Gå till Inställningar > Stör ej. Slå på Schemalagt och ställ in ett schema. Välj när du vill ta emot aviseringar, samtal och notiser: Tystnad: Välj att alltid tysta samtal och meddelanden eller endast när enheten är låst.

By Pampuch Whitehair

Similar articles

Hur tystar jag notiser? :: Hur kopplar man en Lampkontakt?
Användbara länkar