Hem > V > Vad Kostar Bokus Play?

Vad kostar Bokus play?

En bok per månad för 79 kr per månad. Du får en ny bokkredit varje månad som gäller för valfri bok i Bokus Play-sortimentet. Du kan fritt provlyssna och provläsa alla böcker i 30 minuter innan du bestämmer dig för vilken bok du vill lyssna klart på.

Läs mer

Related

Hur mycket kostar 3D Printing?

En 3D-skrivare för entusiaster kostar mellan 15 000 och 35 000 kr, en 3D-skrivare för professionella skapare kostar mellan 35 000 och 60 000 kr och en 3D-skrivare för industriellt bruk kostar mellan 200 000 och 1 000 kr.

Hur fungerar Libby?

Libby är en gratisapp där du kan låna e-böcker, digitala ljudböcker och tidskrifter från ditt offentliga bibliotek. Du kan strömma titlar via Wi-Fi eller mobildata eller ladda ner dem för att läsa offline, när och var som helst. Allt du behöver för att komma igång är ett lånekort. Hur laddar man ner ljudböcker? Köpa och ladda ned ljudböcker

  1. Öppna appen Google Play Böcker. på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Butik och sök efter en ljudbok. Om du vill veta mer om en ljudbok trycker du på omslagsbilden.
  3. Tryck på priset. Köp ljudbok.

Kan man lyssna på ljudböcker på Spotify?

Spotify och Storytel ingår partnerskap för ljudböcker. Spotify meddelar att de ingår ett partnerskap med ljudboksjätten Storytel. Det betyder att Storytels prenumeranter senare i år kommer att kunna lyssna på Storytels ljudböcker på Spotify genom att koppla samman sina två konton. Hur lämnar man tillbaka en e-bok? Det går inte att lämna tillbaka en e-bok. Vissa läsprogram har en funktion för återlämning, men den funktionen gäller inte för bibliotekets böcker. Om du ändå återlämnar en bok på detta sätt måste du ändå vänta till lånetiden går ut innan du kan låna boken igen.

Related

Vad kostar en 8K tv?

Den nya Q700T är den billigaste 8K-TV:n hittills, och priserna verkar riktigt hyggliga. Det finns en antydan om cirka 35 000 för 65-tummaren. Storebror Q800T finns inte i en mindre skärmstorlek.

Man kan också fråga hur laddar man ner böcker från biblioteket?

Logga in på ditt bibliotekskonto med ditt bibliotekskortsnummer och PIN-kod (om nödvändigt). Boken kommer att läggas till på din bokhylla. Klicka på Ladda ner (EPUB e-bok)-knappen bredvid boken du vill ladda ner. Acsm-filen kommer att laddas ner till din dator. Och en annan fråga, kan man låna om en bok online? Du kan inte låna om en e-bok, utan du får istället göra ett helt nytt lån av samma titel. Observera att du också kan läsa e-böcker direkt i din webbläsare då du är uppkopplad mot Internet (utan att ladda hem dem). Denna typ av lån kallas "Online".

Man kan också fråga kan inte ladda ner epub?

Ladda ned böcker och läsa dem offline på datorn

  • Öppna ditt bibliotek på datorn.
  • Markera boken du vill ladda ned och klicka på Mer. Exportera.
  • Ladda ned önskad filtyp och klicka på Exportera som EPUB eller Exportera som PDF. Om du väljer en EPUB-fil: Du kan läsa boken via en läsapp som iBooks eller Adobe Digital Editions.
Med hänsyn till detta, vad är skillnad på e-bok och ljudbok? En e-bok är i princip som en filmad pappersbok. Du kan läsa sida för sida och bläddra fram och tillbaka om du vill. Du läser alltså en e-bok, och en ljudbok lyssnar du på. En röst har läst in precis det som står som text i fysisk form, och det är den rösten som hörs i en ljudbok.

Kan man skriva ut en e-bok?

Nej. De flesta e-böckerna går inte att skriva ut. Detta har att göra med att de är kopieringsskyddade och tänkta för läsning på skärm. För de e-böcker som är utskriftsbara anges det i den beskrivande texten till varje bok.

By Carmelle

Similar articles

Vad är ett Valörlöst frimärke? :: Hur läsa e-böcker på iPad?
Användbara länkar