Hem > V > Vilka Digitala Brevlådor Finns Det?

Vilka digitala brevlådor finns det?

Du kan välja mellan fyra olika brevlådor. De heter E-boks, Kivra, Digimail och Min myndighetspost. Statligt ägda Min myndighetspost räcker om du endast vill ha post från myndigheter digitalt. I de övriga digitala brevlådorna kan du även få post från anslutna företag.

Läs mer

Related

Finns det gratis Word program?

Du kan använda gratisalternativet för att undvika att betala för Microsoft Office. Funktionerna i Microsoft Office och LibreOffice är desamma. Båda programmen erbjuder svensk stavning.

Med hänsyn till detta, vad är skillnaden mellan kivra och min myndighetspost?

Du som väljer Min Myndighetspost får bara brev från Skatteverket, Försäkringskassan och annan offentlig post digitalt . Skaffar du däremot Kivra kan du dessutom få kontoutdrag från banken, elräkningen, meddelanden om kreditupplysningar och andra brev från privata företag. Vem står bakom Kivra? Idag ägs Kivra av 41an Invest (Karl-Johan Persson och Stefan Krook), FAM (Wallenbergstiftelserna), styrelse och personal.

Vad kostar en digital brevlåda?

Till skillnad från vanliga mejl är den digitala brevlådan säker eftersom inloggning sker med e-legitimation, till exempel Mobilt Bank-id. En digital brevlåda är gratis, miljövänlig och tillgänglig var du än är. Därmed, hur gör man för att få kivra? Konto på två minuter

Att skaffa Kivra är enkelt. Registrera med Mobilt BankID och börja få digital post automatiskt. You need to enable JavaScript to run this app. Kivra använder Mobilt BankID för att verifiera din identitet.

Related

Vad finns det för roliga frågor?

Vilka appar kan du inte leva utan? Vad gillar du att lyssna på? Är musik bra? Favoritprogram? Vad är det första du gör på morgonen? Om du skulle vara utan din mobiltelefon i en vecka, vad skulle du sakna mest? När du inte har något att göra, vad gör du då?

Finns min Myndighetspost som app?

Det finns ingen app för Min myndighetspost. Istället är webbversionen responsiv vilket innebär att gränssnittet anpassar sig till skärmstorleken på den enhet du använder. Det ska alltså gå bra att använda Min myndighetspost oavsett om du använder en dator, läsplatta eller mobiltelefon. Är Kivra statligt? I oktober 2019 fanns det fyra leverantörer av tjänsten digital brevlåda: den offentliga e-tjänsten Min myndighetspost, samt de två privata Digimail (delägd av Bring) och Kivra (delägd av 41an Invest och Wallenbergstiftelserna).

Vilka är anslutna till min Myndighetspost?

I Min myndighetspost får du post från myndigheter, kommuner och regioner digitalt istället för på papper. Brevlådan är gratis och säker. Du loggar in med din e-legitimation, t ex BankID eller Freja eID Plus och läser din post på mobilen, datorn eller läsplattan. Följaktligen, kan man byta från min myndighetspost till kivra? Det enda som behövs för att skaffa Kivra, och få din post digitalt, är att du har Mobilt BankID. Att skapa konto tar bara några minuter. Post från myndigheter och andra anslutna företag kommer sedan att automatiskt levereras till din inkorg i Kivra. Loggar in på din Kivra gör du via kivra.se eller i Kivras app.

Därmed, vill inte få fakturor via kivra?

Vill du inte längre ha din faktura till Kivra?

  1. Logga in på Kivra.
  2. Tryck på inställningar i menyn.
  3. Klicka på avsändare.
  4. Välj kategori: Brev.
  5. Leta fram NSVA.
  6. Avmarkera digital post från avsändaren. När detta är gjort får du din faktura som tidigare.

By Hilel

Similar articles

  • Vilka lampor ska lysa på routern Telia?

    Alla tjänster är igång. Routern är på väg att starta. Strömmen är på men vissa tjänster fungerar inte, t.ex. inte kontakt med station, inte internet, inte bredbandstelefoni. Den röda lampan betyder inte att routern är trasig.

  • Vilka TV kanaler sänder i 4K?

    Det finns cirka 80 kanaler runt om i världen som sänder i 4K och VoD-tjänster som Amazon Prime, Vudu och Rakuten erbjuder också ett stort utbud av innehåll som filmer och tv-serier i 4K. Om du har en 4K-spelare kan du köpa och njuta av 4K-skivor.

  • Vilka streamar i 4K?

    Du behöver en snabb internetanslutning för att kunna streama i 4K Ultra HD. För att streama i 4K Ultra HD behöver vissa videoappar ännu högre hastigheter. Cast-kompatibla appar med 4K-innehåll inkluderar Vudu.

  • Vilka TV bolag sänder i 4K?

    Det finns cirka 80 kanaler runt om i världen som sänder i 4K och VoD-tjänster som Amazon Prime, Vudu och Rakuten erbjuder också ett stort utbud av innehåll i 4K. Om du har en 4K-spelare kan du köpa och njuta av 4K-skivor.

  • Vilka sänder Ultra HD?
  • Vilka TV stöder Dolby Atmos?
  • Vart finns 5G?
  • Vilka kanaler sänder i 4K?
Vilken brevlåda ska man välja? :: Hur lägger jag till en mail i Outlook?
Användbara länkar