Hem > V > Varför Kraschar Apparna Samsung?

Varför kraschar apparna Samsung?

Orsaken till problemet ska vara Android System Webview och en ny uppdatering som släppts till den men inte verkar fungera som det är tänkt. Genom att avinstallera uppdateringar kan du återfå funktionen som den var innan. Det här gör du genom att gå till Inställningar -> Appar.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Varför låser sig min Samsung?

Hård omstart

På vissa modeller håller du ned strömknappen, på andra modeller ska du hålla ned både strömknappen och volym upp-knappen. Vänta tills telefonen stängs av.
Dessutom, vad ska man göra när mobilen inte startar? Gör en tvingad omstart (”ta ur batteriet”)

För att avsluta eventuella felande processer behöver du tvinga din enhet att starta om. Detta görs i vanliga fall genom att ta ut batteriet ur enheten för att sedan sätta i det igen.

Hur gör man en hård omstart?

Om din iPhone har hängt sig (hård omstart)

  1. Tryck in både vilo-/väckningsknappen på sidan och hemknappen på framsidan.
  2. Håll knapparna intryckta i minst 10 sekunder, tills Apple-logotypen (det vita äpplet) visas.
Kan inte öppna appar Samsung? På Twitter svarar Google själva att en alternativ åtgärd kan vara att hålla in av- och på-knappen i 30 sekunder för att starta om och sedan prova igen. Google har även bekräftst till Android Central att de är medvetna om problemet och at de jobbar på att ta fram en lösning.

Related

Varför heter det Cigarettuttag?

Nya bilar har en plastkontakt i uttagen med en liten cigarettsymbol för att visa att det finns en cigarettändare under kontakten.

Varför stänger iPhone av appar?

Leta efter uppdateringar

Öppna App Store, tryck på profilsymbolen och rulla sedan ned för att se om det finns tillgängliga uppdateringar för appen. Om det inte finns några uppdateringar för appen uppdaterar du mjukvaran på din iPhone eller iPad.
Kan inte öppna Android Auto? Kontrollera din operativsystemsversion. Om du har använt Android Auto-appen på telefonens skärm måste du byta till Google-assistentens körläge. Det är en ny integrerad körupplevelse. Om bilen är kompatibel med Android Auto kan du fortfarande ansluta direkt till bilens skärm.

Och en annan fråga, varför står det google play tjänster har stoppats?

Åtgärda problem med Play Butik

Gör så här om du inte hittar appen i listan med alla appar: Kontrollera att du använder en Android- eller Chromebook-enhet som stöds. Appen kanske har dolts så att du måste återaktivera den. Stäng av enheten och slå på den igen.
Dessutom, varför funkar inte min app store? Se vilken betalningsmetod du har registrerat och se till att den inte har löpt ut, avvisats eller misslyckats. Om du inte kan uppdatera appar och du ser följande meddelande: ”Ditt konto har inaktiverats i App Store”, kan det ha uppstått ett problem med din betalningsmetod. Kontakta Apple-supporten för hjälp.

Varför pausas Spotify iPhone?

Se till att appen är uppdaterad. Stäng alla andra appar du inte använder. Installera om appen. Kontrollera @SpotifyStatus för att se om det finns några aktuella problem.

By Quintina

Similar articles

Finns Yahoo se? :: Varför kraschar min mail?
Användbara länkar