Hem > V > Vad Har Elgiganten För Mailadress?

Vad har Elgiganten för mailadress?

Det går fint att maila oss på [email protected].

Läs mer

Related

Hur mycket kostar en iPhone 11 Pro på Elgiganten?

Det satsade numret är 12.

Hur kontaktar jag Elgiganten?

Föredrar du att använda Facebook för att kommunicera med oss så är väggen fortsatt öppen, men för frågor som kräver utväxling av privata upplysningar hänvisar vi till chatten eller telefon (0771-115 115), där vi sitter redo att hjälpa dig vardagar kl 09-19 och lördagar kl 10-17. Följaktligen, kan någon annan hämta ut elgiganten? Gör så här: Välj "Boka & Hämta" under levereringsalternativen i kassan. Förbetala din order online. När din order är redo för hämtning så skickar vi ett sms med instruktioner på hur du gör när du kommer till varuhuset för att få din vara levererad utanför varuhuset.

Med detta i åtanke, hur beställer man från elgiganten?

Hur beställer jag? Frakt och leverans kan antingen beställas online eller i varuhus: När du köper varan i ett varuhus kan du välja dag och tidperiod för leverans. Det är tyvärr inte möjligt att välja exakt tid, men föraren ringer dig cirka 30 minuter före ankomst. Hur returnerar man till Elgiganten? Så här gör du:

  1. Besök din närmaste Elgiganten butik och ta kontakt med en av våra medarbetare. Här kan du alltid returnera varor.
  2. Kontakta vår kundtjänst för att ändra en order. - För att få snabbast möjliga hjälp är det bra om du har kvitto eller ordernummer lätt tillgängligt.

Related

Måste Apple-ID vara en mailadress?

Du anger en e-postadress när du skapar ett Apple-ID. Den e-postadress du använder för att logga in på Apples tjänster är ditt Apple-ID. Adressen är kontots kontaktadress. Du bör kontrollera din e-postadress regelbundet.

Var är mitt paket Elgiganten?

Vi skickar en länk där du kan se status på din leverans via sms efter lagd beställning. Du kan även se status på din leverans på mina sidor när du loggar in på Elgiganten.se. När ordern har lämnat vårt lager får du ett spårningsnummer. Logga in på bring.se för att spåra paketet. Dessutom, har elgiganten någon tävling? Har du fått ett personligt mejl eller sms som påstår att du vunnit en tävling eller en utlottning? Det är en bluff! Elgiganten genomför inga tävlingar eller utlottningar.

Vad ingår i Elgigantens supportavtal?

Problemfri dator med supportavtal! I avtalet ingår installation av programvara, obegränsad kundsupport, molnlagring, säkerhetsprogram och antivirus. Luta dig tillbaka och låt oss starta upp din nya dator! Vi hjälper dig med installation och borttagning av programvara, så att din dator blir precis som du vill ha den. Vem är ägare till Elgiganten? Elgiganten/Överordnade organisationer

Med hänsyn till detta, när skickar elgiganten?

Paket Varan levereras från lagret till närmsta ombud inom 3–5 arbetsdagar.

By Kolnos

Similar articles

När är Black Fraid Day 2021 Elgiganten? :: Varför finns det inga grafikkort?
Användbara länkar